| Duyuru |
| İmza Atolyesi (Signature Atelier) İmza (Signature) yapım alanı |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: izmir Yaş: 19 Mesajlar: 1
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Lütfen İmza (istek) arkadaslar ben rap sarki soyluyorum ve bu isi cişddi olarak yapiyorum ortaklarimla albumum cikti ustelik ve bu sitedeki imzalari cok begendim mumkunse banada MESKEN diye bir iğmza hazırlayabilir misiniz .. BU ARADA EGER YANLIŞ YERE KONU ACTIYSAM AFFINIZA SIĞINIRIM ![]() |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Lütfen İmza (istek) Sitedeki derslerinde yardımı ile kendi imzanı yapamaya ne dersin?
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Ce: Lütfen İmza (istek) Yardımlaşmaya Hayır kanpanyası var burda :) Kendi işini kendin yapıyorsun :9 Ben yapmayı bilsem valla yapardımda ben acemiyim.:(
__________________ NOT:İMZA KURALLARI DIŞINDA İMZA KULLANILDIĞINDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR. İMZA KURALLARINI OKUYUNUZ!!! |
| |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 566
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Lütfen İmza (istek) Yardımlaşmaya hayır değil,buraya en basit sorunlarla bile gelen oluyor ki bende onlardan biriyim,her soruma çok ama çok basitte olsa yardım etmek adına sabırla cevap veren insanlar buldum bu sitede.. Ama üretmeden tüketmeye hayır! Bence bu sitenin öğretmek istediği budur ve bence çok ta doğrudur..
__________________ |
| |
| | #6 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 19 Mesajlar: 84
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Lütfen İmza (istek) kardes tmm da bi fotoraf faLan yoLLasan daha iyi yardımcı oLuruz ![]() Pm'den msn ver bana msn'den konusuruz bu konuyu (= Bu arada yardıma hayır faLan deiL bu site zaten acemiLere yardım için acıLmıs bi eğitim sitesidir (!) Not : Kendin yaparsan daha iyi oLur ama hem öğrenirsin bişeyler geLiştirirsin kendini :) AsLında bende yapmam ama sanırım biLgisayarında Photoshop yok o yüzden söyLedım bunLarı ![]() Konu ozzy-burak tarafından (05-24-2008 Saat 13:00 ) de değiştirilmiştir.. |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Editör ![]() | Ce: Lütfen İmza (istek) Alıntı:
djsuikast Yeni Üye Üyelik Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1 İnsaf arkadaşım! djsıikast üye olup isteğini yapıp gitmiş. Bunu istemek için üye olmuş bir dahada ses yok. Bu yardım etmemek değil. He ama öylede algılamak istiyorsanız siz bilirsiniz. Biz bilinmeyenleri elimizden geldiğince öğretmeye çalışıyoruz. İstek gidermeye değil. Nasıl yapıldığını anlatırız herkes okur yapar. Ötesi yok. Nasıl yapıdığıda site bolca mevcut.
__________________ ![]() | |
| |
| | #8 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Lütfen İmza (istek) ya evet istek yapanların çoğu öle üye oluyorlar isteklerini dile getiriyorlar daha sonrada yok oluyorlar istekleri olduğunda tekrardan geliyorlar bence bu istek için belli bir limit falan konulsa daha iyi olur
__________________ ![]() |
| |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |