| |||||||
| Kayıt ol | Gallery | SSS | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmaný Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduðu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23
Teþekkür Et: 161
Thanked 1.809 Times in 840 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Türkcell Tavuðunun Sonu...! hahaha iyi fikir hoþuma gitti ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ÞÝMDÝ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Ýlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduðu Yer: Dünya :) Yaş: 25
Teþekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Türkcell Tavuðunun Sonu...! Süper Süper :) Reklamda da TaVuk döner soruyor adam bunu sorsa daha iyi :)
__________________ The King Of OcE@nS ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduðu Yer: ist Yaş: 18
Teþekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Türkcell Tavuðunun Sonu...! süper :D
__________________ 4 gün 4 gece aðladým ben 4 gün 4 gece yaðdý yaðmur Yaþlarýmý saydým içimden Hiç haber yok ki senden 4 gün 4 gece bekledim ben 4 gün çýkmadým hiç evimden Uyur gibi yapýnca acým diner mi sence? Artýk gel nerdeysen Bu uðursuz yaðmur dursun Artýk gel nerdeysen Bu yürek huzur bulsun 4 gün 4 gece aðladým ben 4 gün 4 gece yaðdý yaðmur Yaþlarýmý saydým içimden Hiç böyle olmadým ben 4 gün 4 gece bekledim ben 4 gün çýkmadým hiç evimden Ölür gibi yapýnca acým diner mi sence? |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Çalýþtý Çalýþtý En Sonunda Biþeler Öðrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduðu Yer: Denizli Yaş: 14
Teþekkür Et: 30
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Türkcell Tavuðunun Sonu...! çok komik ![]() ![]() ![]()
__________________ NOT:KURALLAR DIÞINDA ÝMZA VE HAREKETLÝ ÝMZA KULLANILDIÐI ÝÇÝN ÝMZA ENGELLENMÝÞTÝR... ÝMZA KURALLARINI OKUYUNUZ!.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yasaklý Üye ![]() Tournaments Won: 1 Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduðu Yer: Kütahya - Merkez Yaş: 15
Teþekkür Et: 197
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Türkcell Tavuðunun Sonu...! süper ya. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modlarý Göster | |
| |