| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.116 Times in 932 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Resimleri Görebilmek için Aşağıdaki Başlıklara Tıklayınız Basic Business and data Network and security objects Software development 2500 adet bedava icon Code: Rar Şifresi:www.photoshopuzmani.com
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Bulunduğu Yer: ankara Mesajlar: 3
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: 2500 adet icon (FTP) Çok teşekkürler.. 2 kere indirdim ancak rarlı dosyayı açarken hata veriyor. rar şifresi farklı olabilir mi? Konu realsanal tarafından (11-30-2007 Saat 11:06 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 2500 adet icon (FTP) Alıntı:
link sağlam rar şifreside doğru sen sanırım yanlış yazıyosun rar şifresini rar şifresi aşağıdaki www.photoshopuzmani.com
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Bulunduğu Yer: ankara Mesajlar: 3
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: 2500 adet icon (FTP) Muhtemelen hata bendedir. Verdiğiniz şifreyi girmeme karşın açarken erişim engellendi mesajını alıyorum. Konu realsanal tarafından (11-30-2007 Saat 13:21 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: bursa Yaş: 16 Mesajlar: 57
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: 2500 adet icon (FTP) demekki sorun bende değilmiş :) rar dosyalarınızda hata var birkaç hafta öncesine kadar şikyet ettiğim dosyanızdan hala şikayetçiyim :) Masaüstünde boş boş duruyor |
| | |
| | #7 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 2500 adet icon (FTP) anlamıyorum ben indirdim şimdi indi ayrıca rar şifreside doğru 3 kere indirdim üçündede sorun yok gayet iyi çalışıyor linkte klasörde şifreside...siz indiremedeniz sanırım hafta sonu rar şifresini kaldırıp upload ederim....
| | |
| | #8 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 2500 adet icon (FTP) ![]()
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/icon/1435-2500-adet-icon-ftp.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Simsek efekti yapimi | This thread | Refback | 08-17-2008 01:27 | |
| PhotoshopUzmani Forumları - vBulletin | This thread | Refback | 11-30-2007 15:48 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |