| | #1 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: SaKa[R]yA Yaş: 15 Mesajlar: 31
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Benim HDR Deneme Sanırım yeri burası arkadaşın konu kilitlenmem iş. HDR Efektini değişik bir şekilde uyguladım.Pek olmadı gibi ama Normal ![]() HDR ![]() |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | mehmetcece76 (06-17-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Delikanlı Ortamdan Mesajlar: 141
Teşekkür Et: 98
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Benim HDR Deneme Aceleye gerek yok kardeş burda emek karşılığını almayan olmaz.Bütün emeklerinizi yorumsuz bırakmayız ama biraz sabredin aceleye gerek yok. Mesaja gelince gelince 2.resimle 1.resmi aynı mesajda kullanabilirdin flood'a gerek yok ve yasak. Resime gelince 1.HDR denemende fazla bir etki yok ama 2.HDR denemen diğerine göre iyi olmuş. ![]()
__________________ İsyankAr |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Benim HDR Deneme Alıntı:
__________________ What'sTha Fucc's .?\ | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 140
Teşekkür Et: 0
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Benim HDR Deneme Bencede 1. de fazla bi etki göremedim yerinde olsam yeşil renklerle biraz oynar alt tarafı belli ederdim. 2. resmini beğendim eline sağlık
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: SaKa[R]yA Yaş: 15 Mesajlar: 31
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Benim HDR Deneme Yorumlarınız için teşekkür ederim ayrıca sabırsızlığım için de özür dilerim... Ben de size katılıyorum 1.foto değişen pek bir şey yok :) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| dynamic, hdr, high, iblis54, range |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |