| | #1 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 140
Teşekkür Et: 0
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | ![]() ![]() Çok basit oldu sanırım ama siz yinede bi bakın :)
__________________ |
| | |
| The Following 3 Users Say Thank You to qpLee For This Useful Post: |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.389
Teşekkür Et: 186
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Evanescence HDR deneme eline sağlık aslında iyi durmuş sarı renkleri biraz daha ağırlıklı kullansaydın daha hoş bir görünüm elde edebilirdin...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.389
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Evanescence HDR deneme konuyu saptırmayalım ona bayılıyorum buna bayılıyorum diye ortada bir emek var çalışma var onun hakkında yorum yapalım!!!
| | |
| | #7 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Trabzon Yaş: 17 Mesajlar: 170
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Evanescence HDR deneme e yaptık ya güzel olmuş dedik .. ama Evanescence'yi de sevdiğimizi belirttik arada ne var ki bunda anlamadım yani.
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Evanescence HDR deneme burda bir çalışma var kişiyi seversin sevmezsin konumuz bu değil çalışmalr hakkında yapıcı yorumlar yapın gözünüze çarpan arkadaşımızda kendini geliştirmeye çalışsın yorum dediğiniz güzel olmuş bu kadına bayılıyorum veya süper olmuş bu kadını sevmiyorum demekle çalışma üstündeki yorumunuzu sadece geçiştirmiş oluyorsunuz ve konumuzla alakası olmayan bir şeyi ön plana atmış oluyorsunuz farkında değilsiniz ama burası sıradan bir forum sitesi değil burası bir eğitim portalı ve herkes buraya öğrenmeye ve fikir almaya geliyor kim güzel kim değil bunu öğrenmeye gelmiyor...
| | |
![]() |
| Etiketler |
| deneme, evanescence |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |