| Gradient & Styles Çeşitli gradient ve styles eklentilerini paylaşacağımız alan |
![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: misin ? yemezmisin ? Yaş: 18 Mesajlar: 275
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | 63 gradients
__________________ ![]() ![]() ![]() « Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir! » |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) | |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.256
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.783 Times in 831 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 63 gradients Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.256
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 63 gradients genellikle yazı yazdığımızda onlara çeşitli renk efektleri vermekte kullanılıyoru bazende banner gibi çalışmalarda hoş arkaplan renkleri yapmamıza yarıyorlar...
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: misin ? yemezmisin ? Yaş: 18 Mesajlar: 275
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: 63 gradients Tam Acıklıcaktım :) hakan aßi cok güzel anlatmıs anlatım için tesekkürler :)
__________________ ![]() ![]() ![]() « Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir! » |
| | |
| | #9 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Ce: 63 gradients ya ben yine birşey soracagım.Ben bu gradients i yükledim arka plan olarak kullannabiliyorum ama yazı yazdıgımda bu yazıların renginde kullanamıyrum üstüne geliyorum tıklanmıyor.bi cvp yazarsanız sevinirim. |
| | |
| | #10 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 63 gradients dostum yazı renginde kullanman için yazının bulunduğu layer'a sağ tuş ile tıkla açılan menüde Bleending Options seçeneğine giriyoruz açılan pencerede buluna Gradient Overlay Seçeneğine girip burdaki renk paletinden yazımıza yapabilirz o renk ayarlarını...
__________________ |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/gradient-styles/2697-63-gradients.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Mp3 Çalar Yapımı | This thread | Refback | 01-18-2008 00:10 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |