| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.191
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? Grafik Tasarımcı Olmak için Photoshop Yeterlimi? Değilmi ? Öğrenmek istiyorum bu konuda bilgili olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.. ![]() |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | mehmetcece76 (05-17-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 17 Mesajlar: 93
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? kendien kalmış bişey kendini hangi alanda geliştirirsen o alanın kurdu olursun tek bir proğramın üzerine yönelmek benim açımdan daha iyi olur bir bilirim tam bilirim yarım ondan yarım ondan olmaz bana göre yorumum bu :) |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.191
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? Alıntı:
Aynı görüşe katılıyorum önemli nerde yaptığın değil nasıl yaptığın değil mi? | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Yaş: 15 Mesajlar: 1.751
Teşekkür Et: 750
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? Bencede haklısın Rasim ya aslında grafik tasarımcı olmak için tek program yetmeyebilir ama photoshopun bu grafik tasarım işinde %75 yerini aldığını düşünüyorum ama yorumsizin ben kendime tam olarak demiyorum o logo çalışmamda zaten hedefim o olduğu için öyle birşey koydum lütfen kimse yanlış anlamasın benim diyeceğim bu kadar söz sizin ... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.805 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? sadece photoshop bilmek ile grafiker olunmaz photoshop grafiker olmanın sadece bir adımıdır grafiker olmak için bir çok grafik programları üzerinde köprülü olarak çalışmaktan geçer birazda bu işlem üzerinde kıdemli ise yılların verdiği tecrübeye bağlıdır... Photoshop bilmek bu işin temelinin nasıl oluştuğunu nasıl yapıldığını anlatan aracı bir programdır bir he diceksiniz ben 3dmaxta yapılanı photoshop'ta yapıyorum yapılır yapılmaz demiyoruz ama 3dmax kadar kaliteli bir iş çıkmaz ortaya bir ıılutrator'de çizilen grafiği photoshop'tada çizersin ama onun kadar göze hoş ve kaliteli olmaz photoshop öğrenmekte önemlidir önemli değildir demiyorum ama birtek photoshop programı ile iyi bir grafiker olamazsın ama olmak istiyorsanda kendini photoshop ile yoğurman gerekir daha sonra zaten photoshop yetmeyecek diğer programlar ile köprülü çalışmaya başlayacaksın ama kolay olmayacak ama azmin varsa olmayacak diye birşey yoktur...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 194
Teşekkür Et: 180
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? photoshop sonuçta pixel tabanlı bir program photoshop dışında en azından bir tanede vektörel tabanlı program bilmek gerekir bana göre minumum 2 program yani :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Yaş: 15 Mesajlar: 1.751
Teşekkür Et: 750
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? Çok haklısın Hakan abi Benim dediğim açık ama sen bayağı güzel açtın teşekkürler :) |
| | |
| | #8 (permalink) | |
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? Alıntı:
Ben şunu demek istiyorum kardeşim sen bu reklam bannerlarını büyük ihtimal photoshop'da yapıyorsun..peki bu tarz çalışmlarr aslında flash'da yapılmıyormu 3 boyutlu resim yapmak istedinmi illede başka bi program kullanman gerekiyormu ? bildiğim kadarı ile ps de de yapılıyor... Bütün bunların.. Bir arayı toplayıp adamlar bize olağan üstün bir program sunmuş.. sadece buna yoğunlaştığımızda ilerde kendimize desinger dedirttiremezmiyiz? 3Dmax- bana göre aceyip birşey bu programı öğrenmek photoshop öğrenmek kadar kolay değilmiş dediler hiç merak etmedim zaten | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.805 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? arkadaşlar size bir örnek vereyim mesela imageready programında bir efekt yaparsın 100 layer hatta 150 layer ile uğraşırsın ama yaparsın aynı efekti flash'ta daha kolay yaparsın hemde daha iyi sonuç alırsın yaptığın iki çalışmayı sitene koyarsın imageready'de yaptığın çalışma yüklemesi uzun sürer ve sitenin daha hızlı açılmasını zorlaştırır ama flash ile yaptığımız kısa zamanda başarılı bir efekt ve sitede hem daha hoş görünüm sağlar hemde siteyi kasmaz grafikerlikte böyle birşeydir...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
Değerli bilgi için sağol senin dediğin kolayı ve mantığı gibi bişey biz zora kaçmaya çalışıyormuşuz... anlaşılan photoshopdan bize ekmek çıkmaz. : ![]() Önerceğiniz Grafik programları hangileri? Konu Young Thug tarafından (05-17-2008 Saat 00:12 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/genel-tartisma/4968-grafik-tasarimci-olmak-photoshop-yeterlimi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-19-2008 23:29 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Adobe Photoshop CS3 | This thread | Refback | 05-19-2008 22:11 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Warped Logo Yapm | This thread | Refback | 05-18-2008 19:00 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Makyaj Yapm | This thread | Refback | 05-17-2008 02:27 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-16-2008 23:46 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |