| | #31 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa Ciry'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.598
Teşekkür Et: 140
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? Herkezin Düşücesi ayrı TheBear. Ben Örneklere bakıyorum ama baktığım gün photoshop'u açmıyorum. Sadece geziyorum resimler arasında anlıycağın her işin bir tekniği vardır bunları kapmak için birkaç örnek görmelisin ki gerisi gelsin. kimisi derslere bakarak öğrenir kimise tasarıma kimiside kendi başına bana tasarıma bakarak öğrenmek daha kolay geliyor + olarak özgün çok şey yapıyorum..
| |
| | #32 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 4
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? baktıkça fikir edinirsin nasıl yapacağın hakkında fakat bakarak yaptığın için o senin düşüncen olmaz. Bence....
__________________ İmza Yok Parmak Bassam... I Love Skateboarding... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa Ciry'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.598
Teşekkür Et: 140
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? Beni Anlamamışsın sanırım. Hiçbir Zaman bakarak birşey yapmadım neyse boşver..
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/genel-tartisma/4968-grafik-tasarimci-olmak-photoshop-yeterlimi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-19-2008 23:29 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Adobe Photoshop CS3 | This thread | Refback | 05-19-2008 22:11 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Warped Logo Yapm | This thread | Refback | 05-18-2008 19:00 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Makyaj Yapm | This thread | Refback | 05-17-2008 02:27 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-16-2008 23:46 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |