| | #21 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? Şınav çeken adam, stadyum, ev, kamera açısı... Bunlar 3DMax de zaten içinde olan şeyler. Onları yapmakta birşey yok. Benim aslında ilk mesajımda belirtmek istediğimde oydu. 3DMax da 1 butonla şeklinizi 3 boyutlu yapıp üstelik her açıdan görebildikten sonra Photoshopta cebelleşmenin bir alemi yok. Vakit nakittir.
__________________ ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #22 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 213
Teşekkür Et: 220
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? PS de 3 boyut bişeyler kastırmak kaşıkla tünel kazmak gibi bişey :) 3dsmax le yapmak ise dozerle kazmak :) enteresan bi benzetme oldu :)
| | |
| | #24 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Wesss Saaaaaaaa.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.487
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? Yeterince bilgiyi aldım sağol'un photoshopa ara vermenin zamanı geldi...
| | #25 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? Sakın. Altı üstü 2 hafta ara verdim 2 hafta sonra PS yi açtığımda iki yabancı gibiydik. Kaldırıp köşeye koymak hata ama ps yanında diğer programlara bakma zamanı geldi dersen bence daha uygun olur.
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Wesss Saaaaaaaa.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.487
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? Alıntı:
Doğrusunu Söylemk Gerekirse Kardeş 3d Max' De yapılan çalışmaları görünce photoshop'a hevesim kalmadı. Sabahtan beri 3dmax tut okuyorum çözmem laızm bu programı ![]() Şuan Çekiyor programları pc insin bakalım becere bilcem mi
Konu Young Thug tarafından (05-17-2008 Saat 19:21 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? Alıntı:
Photoshop Çalışmlarına Bakmak Benim Hobim' gibi birşey Deviantart olsun flickr, wort1000 olsun Bu tür sitelerdeki profesyonal adamların yaptıklarına hayran kalıyorum ama sıfırdan yapmak ile editlemek arsındaki fark beni çekiyor
Konu Young Thug tarafından (05-17-2008 Saat 19:41 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 4
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Grafik Tasarımcı Olmak Photoshop Yeterlimi? Sıfırdan bir şey yapmak hayal gücü ve yetenek ister. Diğer örneklere bakarak çalırsan asla özgün bir yapamayabilirsin. Bi örnek veriim. Bazen rüyamda gördüğüm şeyleri photoshopa aktarmaya çalışıyorum. Bazen çok güzel şeyler ortaya çıkabiliyor. Fakat eksik oluyor. Niye? Sadece photoshop yetmiyor. Kalite açısından illustrator önemli özellikle büyük boyutta çalışıyorsan. 3 Boyut için 3dMax gerekli ve bunları tam bilmediğim için olmuyor. Sonuçta photoshop 2D bir program ve Tek başına Photoshop büyük biri olmak istiyorsan hiç bir zaman YETMEZ...
__________________ İmza Yok Parmak Bassam... I Love Skateboarding... |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/genel-tartisma/4968-grafik-tasarimci-olmak-photoshop-yeterlimi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-19-2008 23:29 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Adobe Photoshop CS3 | This thread | Refback | 05-19-2008 22:11 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Warped Logo Yapm | This thread | Refback | 05-18-2008 19:00 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Makyaj Yapm | This thread | Refback | 05-17-2008 02:27 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-16-2008 23:46 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |