| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 566
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Arkadaşlar zaten bilenler numaralardan anlamıştır lost'tan bahsettiğimi.. Ben sıkı bir lost takipçisiyim...Eğer bu forumda benim gibi ilgilenen arkadaşlar varsa teorileri ve fikirleri paylaşmak isterim.. see an another life brother! ![]()
__________________ |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | nautica34 (05-01-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.389
Teşekkür Et: 186
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 4 8 15 16 23 42... :) ben hiç lost izlemedim heyecanda yapmadım merakımda olmadı sevmem zaten öyle yabancı dizileri izlemeyi birde bunların fan sitelerini açıyorlar bizim türk evlatları birde kendilerini örenk alıyorlar geçen beyaza çıkan bir adam vardı ismi sanırım josh böyle ona tapıyorlar elini tutmak için birbirlerini yiyorlar bazı akıllı kız evlatlarımızda ahlaksız teklifte bulunmuş acıyorum onlara örenk alınması okadar çok insan varki türkiyede bunlardan kat kat üstün misal bir zeki müren atamız barış manço cem karaca aşık veysel vb. alınacaksa bunlar örnek alınmalı ve onların izinden gitmeli kaybolan değerlerimizi yükseltmeliyiz bence... yoksa bizene adada kaybolan bir grup nasıl çıkacak o adadan...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: 4 8 15 16 23 42... :) Bende Sıkı takip Ediyorum Ama Benimki Ayrı Mesele Bende Lost'un Full Serisi Var hdd'de Bunu Satıyorum normalde 360 ytl ama bizde 150 :D Ama İzleyecem Birgün Güzel filim birkaç yerini izledim adamı sanki içine kapıp götürüyor sürükleyici bir filim
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 566
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: 4 8 15 16 23 42... :) Fikirlerinize saygı duyuyorum..Kendini,yaşamını,varoluş nedenini,kişisel değerlerini ve hatta daha da adice can yoldaşını fiziksel görüntüyle bağdaştıran kızlarımıza bende acıyorum..Ama yabancıyı örnek alan,marka giyinme heveslisi,Barış Manço'nun o içinde binbir hayat barındıran şarkılarına iğrenç diyen bir grup kendini bilmez yüzünden güzel senaryo,iyi kurgu,ve kaliteli bir işlenişle ortaya çıkan bir diziyi izlemek zevkinden mahrum kalmak istemem.. Lost'u izleyipte ay kate ne kadar güzel bende öyle olayım,aman sawyer ne yakışıklı keşke benim sevgilim olsa diyen zihniyet kesinlikle ve tartışmasız bu dünyadaki en acınası zihniyettir ve malesef gençlerimizin yüzde 90'ı bu zihniyetin esiridir..O yüzden sözlerinize kesinlikle katılıyorum Hakan bey.. Bence yabancıdan özünü kaybetmeyecek kadar uzak kalmak gerekir..Fazlası insanın diğerlerine benzeyeceğim korkusuyla vizyonunu dar tutması demektir bence.-ki belkide karakterine güvenmiyor kendi de kapılıp gitmekten korkuyordur..Ama ben güveniyorum,ne kadar almam gerektiğini biliyorum... Site de bu konunun olmasından rahatsız olduysanız tabiki silebilirseniz Hakan bey.. Ben sadece oyuncuların fiziki özelliklerini konuşup duran o içi boş fan sitelerinden uzakta kaliteli bir diziyi diğer fikir sahipleriyle tartışmak istemiştim sadece... Umarım kırmadan anlatabilmişimdir..
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Yaş: 19 Mesajlar: 1
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: 4 8 15 16 23 42... :) Alıntı:
Reis çok haklısın Bu kızları anlıyamıyorum | |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.389
Teşekkür Et: 186
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 4 8 15 16 23 42... :) Alıntı:
Alıntı:
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. | ||
| | |
| | #7 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: 4 8 15 16 23 42... :) Tabiki herkez gibi o konudan bende rahatsızım.. Ama konuyu kaldırmanız konusunda ısrarlıyım..İnsanlar kültürümüzü kirletmeye başladığı zamandan beri karşısında durduğum bir konuda,karşı durduğum taraf gibi gözükmek beni biraz üzdü..
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: Van Mesajlar: 1
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: 4 8 15 16 23 42... :) Yapacak bişey yok gençler özeniyor.Bugün Kurtlar vadisini izleyen gençlerimizin 4/3 diziden karakterlere özeniyor.Bu acı ama gerçek.Hiçbir gencimiz acaba bu adamlar ne anlatmak istiyor diye düşünmüyor.Veya şu sihirli diziler.Tamamen ufak çocukların beyinlerini yıkama amaçlı.Biz dinimizde sihir günahtır düşüncesini aşılayacağımıza onlar tvde izlediği o saçma sapan diziler yüzünden kendinden dininden tarihinden kültüründen tamamen kopuyorlar..Lostu bende izledim ve beğendim açıkcası ( ki altyazı okumayı sevmem :) ) sadece özenme konusu gençlerimizin büyük zaafı.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.030
Teşekkür Et: 874
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: 4 8 15 16 23 42... :) Ben izlemedim ama izlemek isterim bir çok arkadaş önerdi izliyecem fakat o Hakan abinin dediği insanlar gibi değil :) Bu değilde bundan daha önemli tartışma konularımız var ama neyse :) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: 4 8 15 16 23 42... :) Bence Bu Tartışmaya hiç girmeyin sonunu Bulamazsınız
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/genel-tartisma/4722-4-8-15-16-23-42-a.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 04-30-2008 22:45 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 04-30-2008 21:20 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |