iconBütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:08 . | Foruma Hoşgeldiniz, bilgi alışverişinde bulunabilmeniz ve üyelik gerektiren bölümleri okuyabilmeniz için öncelikle kayıt olmalısınız

» PhotoshopUzmani Forumları » PhotoshopUzmanı Cafe » Genel Tartışma » 4 8 15 16 23 42... :)

Duyuru

LinkBack (2) Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 04-30-2008, 13:55   2 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
derya
Sitenin Demirbaşı

derya - ait Avatar

Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 derya will become famous soon enoughderya will become famous soon enough
Red face 4 8 15 16 23 42... :)

Arkadaşlar zaten bilenler numaralardan anlamıştır lost'tan bahsettiğimi..
Ben sıkı bir lost takipçisiyim...Eğer bu forumda benim gibi ilgilenen arkadaşlar varsa teorileri ve fikirleri paylaşmak isterim..

see an another life brother!
Bu mesaja teşekkür edenler
nautica34 (05-01-2008)
Sponsored Links
Eski 04-30-2008, 14:46   #2 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Teşekkür Et: 186
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38
Tecrübe Puanı: 10 HAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant future
HAKAN - MSN üzerinden Mesaj gönder
Ce: 4 8 15 16 23 42... :)

ben hiç lost izlemedim heyecanda yapmadım merakımda olmadı sevmem zaten öyle yabancı dizileri izlemeyi birde bunların fan sitelerini açıyorlar bizim türk evlatları birde kendilerini örenk alıyorlar geçen beyaza çıkan bir adam vardı ismi sanırım josh böyle ona tapıyorlar elini tutmak için birbirlerini yiyorlar bazı akıllı kız evlatlarımızda ahlaksız teklifte bulunmuş acıyorum onlara örenk alınması okadar çok insan varki türkiyede bunlardan kat kat üstün misal bir zeki müren atamız barış manço cem karaca aşık veysel vb. alınacaksa bunlar örnek alınmalı ve onların izinden gitmeli kaybolan değerlerimizi yükseltmeliyiz bence...

yoksa bizene adada kaybolan bir grup nasıl çıkacak o adadan...

ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!..
HAKAN is online now  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 04-30-2008, 14:54   #3 (permalink)
Young Thug
Editör

Young Thug - ait Avatar

Teşekkür Et: 144
Resimler: 22
Tecrübe Puanı: 3 Young Thug will become famous soon enoughYoung Thug will become famous soon enough
Young Thug - MSN üzerinden Mesaj gönder

Bende Sıkı takip Ediyorum Ama Benimki Ayrı Mesele

Bende Lost'un Full Serisi Var hdd'de Bunu Satıyorum normalde 360 ytl ama bizde 150 :D
Ama İzleyecem Birgün Güzel filim birkaç yerini izledim adamı sanki içine kapıp götürüyor sürükleyici bir filim

Gerçek Tasarım Fikir Çalışmasıdır...

Young Thug is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 04-30-2008, 15:37   #4 (permalink)
derya
Sitenin Demirbaşı

derya - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 2 derya will become famous soon enoughderya will become famous soon enough

Fikirlerinize saygı duyuyorum..Kendini,yaşamını,varoluş nedenini,kişisel değerlerini ve hatta daha da adice can yoldaşını fiziksel görüntüyle bağdaştıran kızlarımıza bende acıyorum..Ama yabancıyı örnek alan,marka giyinme heveslisi,Barış Manço'nun o içinde binbir hayat barındıran şarkılarına iğrenç diyen bir grup kendini bilmez yüzünden güzel senaryo,iyi kurgu,ve kaliteli bir işlenişle ortaya çıkan bir diziyi izlemek zevkinden mahrum kalmak istemem..

Lost'u izleyipte ay kate ne kadar güzel bende öyle olayım,aman sawyer ne yakışıklı keşke benim sevgilim olsa diyen zihniyet kesinlikle ve tartışmasız bu dünyadaki en acınası zihniyettir ve malesef gençlerimizin yüzde 90'ı bu zihniyetin esiridir..O yüzden sözlerinize kesinlikle katılıyorum Hakan bey..

Bence yabancıdan özünü kaybetmeyecek kadar uzak kalmak gerekir..Fazlası insanın diğerlerine benzeyeceğim korkusuyla vizyonunu dar tutması demektir bence.-ki belkide karakterine güvenmiyor kendi de kapılıp gitmekten korkuyordur..Ama ben güveniyorum,ne kadar almam gerektiğini biliyorum...

Site de bu konunun olmasından rahatsız olduysanız tabiki silebilirseniz Hakan bey..
Ben sadece oyuncuların fiziki özelliklerini konuşup duran o içi boş fan sitelerinden uzakta kaliteli bir diziyi diğer fikir sahipleriyle tartışmak istemiştim sadece...

Umarım kırmadan anlatabilmişimdir..
Eski 04-30-2008, 15:38   #5 (permalink)
Serjan16
Yeni Üye

Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 Serjan16 will become famous soon enoughSerjan16 will become famous soon enough

Alıntı:
HAKAN´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben hiç lost izlemedim heyecanda yapmadım merakımda olmadı sevmem zaten öyle yabancı dizileri izlemeyi birde bunların fan sitelerini açıyorlar bizim türk evlatları birde kendilerini örenk alıyorlar geçen beyaza çıkan bir adam vardı ismi sanırım josh böyle ona tapıyorlar elini tutmak için birbirlerini yiyorlar bazı akıllı kız evlatlarımızda ahlaksız teklifte bulunmuş acıyorum onlara örenk alınması okadar çok insan varki türkiyede bunlardan kat kat üstün misal bir zeki müren atamız barış manço cem karaca aşık veysel vb. alınacaksa bunlar örnek alınmalı ve onların izinden gitmeli kaybolan değerlerimizi yükseltmeliyiz bence...

yoksa bizene adada kaybolan bir grup nasıl çıkacak o adadan...

Reis çok haklısın Bu kızları anlıyamıyorum
Serjan16 is offline  
Eski 04-30-2008, 15:52   #6 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Teşekkür Et: 186
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38
Tecrübe Puanı: 10 HAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant future
HAKAN - MSN üzerinden Mesaj gönder

Alıntı:
derya´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fikirlerinize saygı duyuyorum..Kendini,yaşamını,varoluş nedenini,kişisel değerlerini ve hatta daha da adice can yoldaşını fiziksel görüntüyle bağdaştıran kızlarımıza bende acıyorum..Ama yabancıyı örnek alan,marka giyinme heveslisi,Barış Manço'nun o içinde binbir hayat barındıran şarkılarına iğrenç diyen bir grup kendini bilmez yüzünden güzel senaryo,iyi kurgu,ve kaliteli bir işlenişle ortaya çıkan bir diziyi izlemek zevkinden mahrum kalmak istemem..

Lost'u izleyipte ay kate ne kadar güzel bende öyle olayım,aman sawyer ne yakışıklı keşke benim sevgilim olsa diyen zihniyet kesinlikle ve tartışmasız bu dünyadaki en acınası zihniyettir ve malesef gençlerimizin yüzde 90'ı bu zihniyetin esiridir..O yüzden sözlerinize kesinlikle katılıyorum Hakan bey..

Bence yabancıdan özünü kaybetmeyecek kadar uzak kalmak gerekir..Fazlası insanın diğerlerine benzeyeceğim korkusuyla vizyonunu dar tutması demektir bence.-ki belkide karakterine güvenmiyor kendi de kapılıp gitmekten korkuyordur..Ama ben güveniyorum,ne kadar almam gerektiğini biliyorum...

Site de bu konunun olmasından rahatsız olduysanız tabiki silebilirseniz Hakan bey..
Ben sadece oyuncuların fiziki özelliklerini konuşup duran o içi boş fan sitelerinden uzakta kaliteli bir diziyi diğer fikir sahipleriyle tartışmak istemiştim sadece...

Umarım kırmadan anlatabilmişimdir..
ben konunun rahatsızlığında değilim dizinin kalitesinde hiç değilim sadece bu gibi dizilir yüzünden özelliklede türk gençleri onlar gibi olmak pahasına geçmişini unutuyor ben bundan rahatsızım...

Alıntı:
Serjan16´isimli üyeden Alıntı
Reis çok haklısın Bu kızları anlıyamıyorum
ben kızında erkeğinde değilim sadece bunları çok ciddiye alan ve geçmişini unutanlara karşıyım...

ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!..
HAKAN is online now  
Eski 04-30-2008, 16:09   #7 (permalink)
derya
Sitenin Demirbaşı

derya - ait Avatar

Tabiki herkez gibi o konudan bende rahatsızım..

Ama konuyu kaldırmanız konusunda ısrarlıyım..İnsanlar kültürümüzü kirletmeye başladığı zamandan beri karşısında durduğum bir konuda,karşı durduğum taraf gibi gözükmek beni biraz üzdü..
Eski 04-30-2008, 16:12   #8 (permalink)
Bypckopat
Yeni Üye

Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 Bypckopat will become famous soon enoughBypckopat will become famous soon enough

Yapacak bişey yok gençler özeniyor.Bugün Kurtlar vadisini izleyen gençlerimizin 4/3 diziden karakterlere özeniyor.Bu acı ama gerçek.Hiçbir gencimiz acaba bu adamlar ne anlatmak istiyor diye düşünmüyor.Veya şu sihirli diziler.Tamamen ufak çocukların beyinlerini yıkama amaçlı.Biz dinimizde sihir günahtır düşüncesini aşılayacağımıza onlar tvde izlediği o saçma sapan diziler yüzünden kendinden dininden tarihinden kültüründen tamamen kopuyorlar..Lostu bende izledim ve beğendim açıkcası ( ki altyazı okumayı sevmem :) ) sadece özenme konusu gençlerimizin büyük zaafı..
Bypckopat is offline  
Eski 04-30-2008, 21:09   #9 (permalink)
illegal43
Sitenin Demirbaşı

illegal43 - ait Avatar

Teşekkür Et: 874
Resimler: 6
Tecrübe Puanı: 4 illegal43 will become famous soon enoughillegal43 will become famous soon enough
illegal43 - MSN üzerinden Mesaj gönder

Ben izlemedim ama izlemek isterim bir çok arkadaş önerdi izliyecem fakat o Hakan abinin dediği insanlar gibi değil :)

Bu değilde bundan daha önemli tartışma konularımız var ama neyse :)
illegal43 is offline  
Eski 04-30-2008, 21:12   #10 (permalink)
Young Thug
Editör

Young Thug - ait Avatar

Teşekkür Et: 144
Resimler: 22
Tecrübe Puanı: 3 Young Thug will become famous soon enoughYoung Thug will become famous soon enough
Young Thug - MSN üzerinden Mesaj gönder

Bence Bu Tartışmaya hiç girmeyin sonunu Bulamazsınız

Gerçek Tasarım Fikir Çalışmasıdır...

Young Thug is offline  

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/genel-tartisma/4722-4-8-15-16-23-42-a.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa This thread Refback 04-30-2008 22:45
Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa This thread Refback 04-30-2008 21:20

Konu Seçenekleri
Modları Göster