| |
#1 (permalink)
|
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() | burası böyle bitti. FB ye başarılar. Bu başarı deplasmanda ne olur sizce_? bu arada chealsea hiç gol atamadı :)
__________________ Konu soldier_21 tarafından (04-03-2008 Saat 00:57 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.251
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.783 Times in 831 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Kadıköy cehennemi FB:2 CHELSEA:1 böyle konular aslında sitemizde yasak fakat bir koyu beşiktaşlı olarak tebrik ediyorum türkiye adına çok iyi bir sonuç fakat şu yenilen bir gol beni tedirgin ediyor orda hiçte kolay olmayacak biz orda 2 tane atmıştık darısı fener'in başına inşallah... Yaşasın Türkiye!..
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: antalya Yaş: 20 Mesajlar: 91
Teşekkür Et: 22
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Kadıköy cehennemi FB:2 CHELSEA:1 Ben de koyu Fenerli olarak tedirginim. Çünkü evinde 2-1 yenipte deplasmanda hezimete uğrayan takımlar var. Örnek: Roma Manchester. Roma evinde 2-1 kazandı deplasmanda 7-1 kaybetti. 2.Örnek:Liverpool-Beşiktaş. İnönüde 2-1 aldı Beşiktaş, deplasmanda 8-0 yenildi. İnşallah maç Türkiye'nin olur.
__________________ Gürleme gökyüzü benden çok ağlayamazsın... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() | Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| fb:2 chelsea:1 |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/genel-tartisma/4326-kadikoy-cehennemi-fb-2-chelsea-1-a.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 04-03-2008 01:21 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |