| | #11 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Yaş: 27 Mesajlar: 89
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Cehennemi Dinlemek ister misiniz? valla ben de dinlemiştim de o sesi yer altındaki bir tür hareketin sesi deniliyordu maden gibi ya işte fay gibi bir yer hareketi yada bir gaz birikintisi.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #13 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 17 Mesajlar: 432
Teşekkür Et: 242
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Cehennemi Dinlemek ister misiniz? link kırık (oh iyiki kırık) gecen gün cehenneme giderken nolduğuyla işlgili bir film izlemiştim acayip tırsmıstım
__________________ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: marmara ? Yaş: 32 Mesajlar: 9
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Cehennemi Dinlemek ister misiniz? arkadaşlar insanlar bilimle ugraşıyorlar ve bilimin o kadar çok dalı varki insan ömrü boyunca kaçını ögrenebilecek.........o sesler.....ses denilen şey kaybolmaz belli bir frekansa iner ve havada salınır ve insanın belli bir frekansa kadar duyma yetisi vardır ,, sesler belli bir frekanstan sonra yansıma etkisini yitirir ve asılı kalır ......saygıdeger bilim adamları neyi farkettiklerini anlayamamışlar |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/genel-tartisma/1064-cehennemi-dinlemek-ister-misiniz.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dersler | This thread | Refback | 03-27-2008 13:01 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Corel Draw ile Trk Bayra Yapm | This thread | Refback | 03-26-2008 17:28 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 03-26-2008 17:20 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Filitreler (Filter) | This thread | Refback | 03-26-2008 17:04 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Hareketli subwoofer yapimi | This thread | Refback | 03-26-2008 16:59 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Dersler | This thread | Refback | 01-23-2008 19:55 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Dr. Brown ve Photoshop CS3 Extended Video 'lari | This thread | Refback | 01-23-2008 19:14 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |