| | #11 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Yaş: 25 Mesajlar: 135
Teşekkür Et: 135
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Fotoğraf ve Resim farkı kültürlü kedi hariikasın kardeşimm..ışığınız bol olsun arkadaşlar herkese iyi çalışmalar.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #13 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: İStanbul Yaş: 19 Mesajlar: 132
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Fotoğraf ve Resim farkı eline =) Makine Alan herkes fotocu Oluyor..Bende MAkine alıcam hevesliyim ama bunu sadece hobi ve heves olarak kullanıcam.. Fotocu Kavramı içinde değil.. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 18 Mesajlar: 262
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Fotoğraf ve Resim farkı Alıntı:
Bu arada Kültürlü Kedi'de çok güzel bir konuya değinmiş.Yakın zamandan beridir var olup hızla artan birşey.Bu artışda çok fazla görüntü kirliliği oluşmasına neden oluyor.Her fotoğraf çekenin amacı farklı oluyor.Bunu iş olarak yapanda var arkadaşımda var bende niye olmasın diye yapanda var.
__________________ Namlu | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: pendik Mesajlar: 48
Teşekkür Et: 13
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Fotoğraf ve Resim farkı Alıntı:
Kendimi bir test edeyim Kompozisyonun var mı? Eh işte Makineni tanıyor musun? Evet Fotoğrafçılık nedir? Evet Nasıl fotoğraf çekilir? Evet Enstantene nedir? Harbi Nedir Diafram nedir? Biliyorum ASA-ISO nedir? Biliyorum Hangi objektif ile hangi tür fotoğraflar çekilir? Biliyorum Stüdyo çekimleri nasıl yapılır? Yok okadar değil Işık nasıl ayarlanır? Biliyorum Işık nasıl kullanılır? Biliyorum tahminen ortalama veya ortalama üstü bir fotoğrafçıyım. Ortalama altıda olabilir
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/fotografcilik/2868-fotograf-ve-resim-farki.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Glgeli icon yapm | This thread | Refback | 06-08-2008 19:43 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Buzdan Duvar Yapımı | This thread | Refback | 02-04-2008 13:23 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Elma Yarışması | This thread | Refback | 02-04-2008 13:09 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Tool Menüsünü Tanıma | This thread | Refback | 01-28-2008 00:38 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |