| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.159 Times in 944 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu CD2 ![]() National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu CD2 Fotoğrafla ilgilenenler için elinizde yoksa kaçırmamanız gereken foto okulunun 2. cdsi 1. cd den bağımsız çalışır 3.BÖLÜM :FOTOĞRAF MAKİNESİ -Makine Türleri -Anı Yakalamak -Yaban Hayatı 4.BÖLÜM:OBJEKTİFLER -Fotoğrafçının Gözü : Objektif -Mimari Çekimler -Yakın Çekimler iso formatındadır ya nero ie cd yi kalıba yazdır deyip cd ye çekin yada daemontools kullanın.
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Ankara Yaş: 27 Mesajlar: 43
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu CD2 Süper Paylaşım Hakan.National'ın diğer Cd'lerini de bekliyoruz.Veya Fotoğraf hakkında bu tip görsel videolar. Helal sana |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Ankara Yaş: 27 Mesajlar: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu CD2 Hocam bunların tümünü inidiriyoruz değil mi? |
| | |
| | #5 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu CD2 Süper Paylaşım. Devamını kesinlikle bekliyoruz.Görsel Videolara ihtiyacımız var. Hele National Geographic ise uffff çok süper olur. Ben Fotoğraf hobbysine yeni başladım,dün gittim Canon Sx 100 ıs kamera aldım umarım doğru bir tercih olmuşdur. |
| | |
| | #6 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu CD2 SÜPER MÜKEMMEL.ÖZELLİKLE BENİM GİBİ YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN. HOCAM BU SERİNİN DEVAMI VAR MI ? VARSA DEVAMINI DA İSTİYORUZ DA. VEYA BÖYLE KALİTELİ GÖRSEL EĞİTİM VİDEOLARI ÇOK İYİ OLUR TEŞEKKÜRLER |
| | |
| | #7 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu CD2 İKİ DEFA YAZMIŞIM.BUNUNLA BİRLİKTE 3 OLDU, KUSURA BAKMAYIN :D |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/fotografcilik/1776-national-geographic-interaktif-fotograf-okulu-cd2.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz? | This thread | Refback | 01-29-2008 00:02 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |