| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.796 Times in 837 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanyo Xacti Vpc-cg6 6.0mp Dijital Fotoğraf Makinesi+1gb Sd Kart Hediyeli ![]() Arkadaşlar merhaba... Aşağıda özellikleri yazan ürünün hepsiburada da 400 YTL(KDV Dahil)'ye düştüğünü gördüm diğer sitelerde ürün 600 YTL ile 800 YTL arasında değişiyor... Ben ürünü özellikle video çekimi için almak istiyorum...Fotoğraf için 4-5 MP bana yeterli...Sorunsuz ,titremesiz ve net fotoğraflar çekmek istiyorum ama bunun yanında da video çekimi de net olsun..Optik zoom 5x ,Işığı yetersiz ortamlarda CCD İyi sonuç diye düşünüyorum.. Fiyatı çok düşmüş bugün indirimdeki son gün...tavsiyelerinizi bekliyorum... SANYO XACTI VPC-CG6 6.0MP DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ+1GB SD KART HEDİYELİ !!! Çekim sırasında oluşan hataları da ortadan kaldırarak, mükemmel görüntü kaydeden CG6, Sanyo’ nun 1 numara olduğunu kanıtladı. Renk çeşitliliği ile bu sefer gözleri de dolduran Sanyo CG6, bulanıklık giderici özelliği ve loş ışıkta da mükemmel kayıt kalitesi sayesinde her konuda eksiksiz olduğunu gözler önüne seriyor. Sanyo CG6, Sanyo’nun diğer kameralardan ayıran tüm özelliklerini barındırırken, bulanıklık giderici özelliği, iPod&iTuner uyumluluğu, digital stereo ses kaydı ve kırmızı göz düşürücü özelliği ile tüm rakiplerinin önünde yerini aldı. Bulanık Fotoğrafların Gyro Algılayıcı ile Düzeltilmesi Düşük Işık Koşullarında Yüksek Hassasiyette Film Kaydı Digital Stereo Ses Kaydı iPod ve iTunes Uyumlu 6 MP Fotoğraf Çözünürlüğü 2,5 inch LCD Ekran 5x Optik Zoom 12x Dijital Zoom 1 cm’den Süper Makro Çekim Titreşim Önleyici Kırmızı Göz Düşürücü SD Kart Hafıza Tipi (4 GB’a kadar SDHC kartı destekler.) 1/2,5” CCD Sensör Ağırlığı 149 g. Genel Özellikler Ağırlık 149Gr Boyutlar 67.7 x 100.3 x 34.5 mm Flaş/Flaş Modu Var/Otomatik Paket İçeriği SANYO XACTI VPC-CG6 Fotoğraf makinesi Bağlantı / Arabirim USB Güç Seçenekleri Li-ion Şarj Edilebilir Pil Resim Dosya Biçimi JPEG Türkçe Menü Yok Sesli Video Kaydı Var Otomatik Zamanlayıcı Var Video Modu AVI Görüntü Özellikleri Video Çözünürlüğü 640 x 480 Görüntü Sabitleyici Var Görüntü İşlemcisi CCD Objektif Özellikler Çözünürlük 6.0 Megapixel Optik Zoom 5x Dijital Zoom 12x Hafıza Özellikleri Hafıza Kartı Desteği SD Ekran Özellikleri Ekran Boyutu 2.0"
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/fotografcilik/1408-sanyo-xacti-vpc-cg6-6-0mp-dijital-fotograf-makinesi-1gb-sd-kart-hediyeli.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Fotoğrafçılık ve Wallpaper'lar - Fotoğrafçılık Fotoğrafçılık hakkında herşey - photoshopuzmani.com | This thread | Refback | 12-20-2007 00:06 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |