| | #11 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İzmir Mesajlar: 25
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: "Türkçemizi Güzel Kullanalım , Koruyalım" Türkçe Konuş ; Hem Vatanına , Hem Diline SAHİP ÇIK !
__________________ ![]() ![]() ![]() Konu emreyukcell tarafından (02-01-2008 Saat 21:24 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #12 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Bulunduğu Yer: Malatya Yaş: 14 Mesajlar: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: "Türkçemizi Güzel Kullanalım , Koruyalım" Açıklamalar ve çok değerli bilgiler için öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Ben de bu ülkede yaşıyorsam dilimi elbette güzel kullanmak zorundayım. Fakat şu açılan yeni forumlar ve msn dili dediğimiz dil (!) gerçekten bizi çok yıprattı. Farkında olmadan ya da bilerek dilimizden uzaklaştık. Ama bu kampanya ile buna dur diyeceğimize inanıyorum. Ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel ve özel bir konu. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Erzurum Yaş: 28 Mesajlar: 2
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: "Türkçemizi Güzel Kullanalım , Koruyalım" evet bu konu çok iyi düşünülmüş. bu konu hakkında çaba gösteren herkese gönülden teşekkür ediyorum. Dilimizi korumalıyız. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 512
Teşekkür Et: 227
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: "Türkçemizi Güzel Kullanalım , Koruyalım" Verilen bilgiler için yürekten teşekkür ederim..Bu konuda bende çok hassasım..Ve elimden geldiğimce çevremi uyarmaya çalışıyorum..Bu site de bu konunun önemsenmesine çok sevindim..
__________________ |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 17 Mesajlar: 432
Teşekkür Et: 242
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: "Türkçemizi Güzel Kullanalım , Koruyalım" Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/forum-kurallari/3088-turkcemizi-guzel-kullanalim-koruyalim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Arama | This thread | Refback | 02-01-2008 14:31 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Fotoğraf Renklendirme | This thread | Refback | 01-28-2008 13:19 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Yazılara yön verme | This thread | Refback | 01-28-2008 13:06 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |