| Duyuru |
| Forum Hakkında Forum Hakkında Önerilerinizi Yazacağınız Bölümdür. |

| Anket Sonuçlarını Göster: Forum Sayfamızın Yeni Yüzünü Nasıl Buldunuz? | |||
| Çok güzel olmuş | | 16 | 76,19% |
| İyi | | 4 | 19,05% |
| Eh işte | | 1 | 4,76% |
| Daha iyi olabilirdi | | 0 | 0% |
| Oylayanlar: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.123 Times in 935 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forum Sayfamızın Yeni Yüzünü Nasıl Buldunuz? Forum Sayfamızın Yeni Yüzünü Nasıl Buldunuz?
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | illegal43 (06-05-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: antalya Yaş: 20 Mesajlar: 91
Teşekkür Et: 22
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Forum Sayfamızın Yeni Yüzünü Nasıl Buldunuz? Abi harbi güzel oldu bu şekliyle. Elinize sağlık.
__________________ Gürleme gökyüzü benden çok ağlayamazsın... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Bulunduğu Yer: Denizli City Yaş: 17 Mesajlar: 10
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Forum Sayfamızın Yeni Yüzünü Nasıl Buldunuz? şekil olmuş elinize sağık. ama şu alıntı yeni konu vb buttonların yazı fontları daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. en azından bi stroke verseydiniz belki daha güzel olurdu. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.123 Times in 935 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Forum Sayfamızın Yeni Yüzünü Nasıl Buldunuz? gün geçtikçe herşey rayına oturacak dostum açmıcaktım ama dayanamadım:)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.989
Teşekkür Et: 849
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Forum Sayfamızın Yeni Yüzünü Nasıl Buldunuz? Mükemmel olmuş abi ya süper hem sayfa boyutu geniş eskisinden resimler daha rahat görünebilecek vb butonları renk uyumunu felan çok beğendim ama butonlarda yazılarda web2 iyi giderdi ama böylede mükemme elinize sağlık :) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa City'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.515
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Forum Sayfamızın Yeni Yüzünü Nasıl Buldunuz? bencede çok güzel olmuş emeğinize sağlık yanlız top 5 biraz karşıkık geldi bana :=)
| Etiketler |
| buldunuz?, forum, nasıl, sayfamızın, yeni, yüzünü |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/forum-hakkinda/5393-forum-sayfamizin-yeni-yuzunu-nasil-buldunuz.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-13-2008 10:27 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |