| Duyuru |
| Forum Hakkında Forum Hakkında Önerilerinizi Yazacağınız Bölümdür. |
![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Editör ![]() | İmzalara paydos Tüm uyarılara rağmen kurallara ve kısıtlamalara uyulmaması sebebi ile forumda ki "imza" lar tamamen kaldırılmıştır. Sebep: İyi niyet suistimali. Artık forumda imza kullanılmayacaktır. Kurunun yanında yanan yaşlardan özür dileriz. |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.191
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmzalara paydos Kusura Bakmayın Ama Oha Artık kardeş tek eğlencemiz bu İmza... Zaten Yasakları Koydunuz kimse İmza koyamıyor daha ne anlamı var bu kuralı çıkartamın Kuralları Aşan imzaları sıfırlayın birdaha zaten koyamazlar bence çok gereksiz bir yasak |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Editör ![]() | Ce: İmzalara paydos Alıntı:
Burası eğlence sitesi değil. Ama çok eğlenmek istiyorsan: PhotoshopUzmani Forumları - vBulletin | |
| |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.805 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: İmzalara paydos ben 1 haftadır kişilerin imzalarını editlemekten ders hazırlayamıyorum bu siteye bu sitenin temel amacı bu biri ders hazırlar ondan bir çok kişi yararlanır imza olayı tamamen kaldırılmıştır bu konu hakkında herkesin anlayışlı olmasını temenni eder iyi çalışmalar dilerim!..
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.191
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmzalara paydos Alıntı: Oyun Oyanayacak Olsaydım bu Siteye Gelmezdim. Neyse Yine En iyisini siz bilirsizni bize bu konularda laf düşmez. ![]() | |
| |
| | #7 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.507
Teşekkür Et: 50
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmzalara paydos ya bunu yapmadaki amaç neki uymayanları uyarın ya da imza koymasını yasaklayın ama kurunun yanında yaş niye yanıyorki ...
__________________ ![]() |
| |
| | #8 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() | Ce: İmzalara paydos İşinize karışmak gibi olmasın ama bende admin yardımcısıyım bayağı büyük bir forumda bu gibi bir sürü dertle uğraşıyorum çözümleri çok. Kısa yolu seçmişsiniz yinede fikirlerinize saygım var elinize sağlık...
__________________ Sig Family ![]() |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 172
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: İmzalara paydos Alıntı:
İmzaların şuanki durumu budur. Buna itiraz etmek yerine yapıcı fikirleriniz varsa bunları paylaşın. (- aaa ! imzalar kaldırılmış niyeya ? neden ? oha! demek yerine!) Buna nasıl bir çözüm buluruz arkadaşlar? (Çözüm önerilerinizi yazın lütfen.) | |
| |
| | #10 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Yaş: 15 Mesajlar: 1.751
Teşekkür Et: 750
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmzalara paydos Bence Tamam ya yazı yazabilelim 100 karakter yada boyutları belli 1 resim koyalım ama imza bizim için gerçekten önemli benim fikirim 1 adet küçükte olsa imza resmi ! |
| |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/forum-hakkinda/4745-imzalara-paydos.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-02-2008 22:52 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |