| Duyuru |
| Forum Hakkında Forum Hakkında Önerilerinizi Yazacağınız Bölümdür. |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #12 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.111 Times in 929 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Teşekkür Butonu çok konu ve gereksiz mesaj olayından kurtulmuş bulunuyoruz teşekkür butonu işe yaradı yani gereksiz 1 milyon tane mesajdansan bu daha iyi bence...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| |
| | #13 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.983
Teşekkür Et: 847
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Teşekkür Butonu Aslında haklısınız duygularımı tek tıkla ifade edebiliyorum teşekkürler butonu ile :D Yaşasın Teşekkürler Butonu !!! :P |
| |
| | #14 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa City'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.504
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Teşekkür Butonu Alıntı:
Kardeş Forumu İlk Açtığında Durmadan F5 tuşunu Bastığınıda Unutma! Neden belki Biri Mesaj Yazmıştırda Cevap yazarım Diye Tamm Teşekkür Butonu İyide o uyarı Falan kötü şahsen ben O Uyarından Sonra mesaj yazmaya Çekiniyorum Bence Birdaha Düşünün Admin Gözüyle Sana Bu Olay Saçma Gelebilir Ama Birde Üye Gözü İle Bak
| | #15 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 520
Teşekkür Et: 228
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Teşekkür Butonu Kişisel fikrim mesaj kirliliğinin önlenmesinden yana.. Amaç photoshop merkezli bilgi paylaşımı değilmi?O halde rütbe kaygılı sıradan mesajların forumu kirletmemesi bence doğru bir karar..
__________________ |
| |
| | #17 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İzmir Mesajlar: 53
Teşekkür Et: 86
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Teşekkür Butonu Arkadaşlar teşekkür butonunu kendimize teşekkür etmek için kullanmasakta değerli üyelerin takdirine bıraksak daha iyi olur gibime geliyor..bu benim naçizane fikrim..amacı itibari ile hem fazla yazılmış msjları önlüyor hemde msjı koyan arkadaşın emeğini takdir etmek için en güzel yol diye düşünüyorum..
__________________ ![]() |
| |
| | #19 (permalink) | |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.111 Times in 929 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Teşekkür Butonu Alıntı:
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. | |
| |
| | #20 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Teşekkür Butonu Zaten birşey bekleyerek bu iş yapılmaz HAKAN bence açıklama yapmaya bile gerek yoktu. Böyle kaygımız olduğunu düşünenler... Düşüne dursun... Gerekirse her dersi açar ardından konuya kilidi koyarız. Maksat bakan öğrensin.
__________________ ![]() |
| |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/forum-hakkinda/3565-tesekkur-butonu.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-14-2008 11:50 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 02-17-2008 20:21 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |