| Duyuru |
| Forum Hakkında Forum Hakkında Önerilerinizi Yazacağınız Bölümdür. |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.119 Times in 934 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cakarcy arkadaşımız forum editörü olmaya hak kazanmıştır. Bu yükseliş ona uğur getirsin ve daha nice paylaşımlar ile aramızda görmek dileği ile:)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #4 (permalink) | ||
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 200
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Cakarcy Forum Editörü Alıntı:
Alıntı:
Hakan Arkadaşıma teşekkür ederrim. Tebrik eden arkadaşıma da teşekkür ederim BU FORUMDA Bildigim konularda elimden geldiğince yardım etmekten ve paylaşımda bulunmaktan mutluluk duyarım. Sevinmedim desem yalan olur :)
__________________ Konu cakarcy tarafından (02-04-2008 Saat 03:24 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: türkçe :) | ||
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: misin ? yemezmisin ? Yaş: 18 Mesajlar: 275
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Cakarcy Forum Editörü Hayırlı uğurlu olsun ... Daha nice paylaşımlara :)
__________________ ![]() ![]() ![]() « Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir! » |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Mesajlar: 486
Teşekkür Et: 49
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Cakarcy Forum Editörü Hakan abi,siz askere gidince[ya da en yakın zamanda:],diğer abiler ablalar elden düşürmezler ama diyorum ki.....:) Ben de çok istiyorum... Önümüzdeki öss geçsin bir de... %200 ivmelenme olacak bende. Eğer bir sorun çıkmazsa inşallah.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |