| Duyuru |
| Forum Hakkında Forum Hakkında Önerilerinizi Yazacağınız Bölümdür. |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 176
Thanked 2.166 Times in 945 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PhotoshopUzmanı sitemizin hakkındaki iyi kötü yorumlarınız bekliyoruz kısa zamanda bence büyük işler yaptığımız bilmeyenlere bazı şeyler öğrettiğimiz yeri geldiğinde öğrendiğimiz herkesin birbirine yardımlaşma amaçlı destekleri güzel bişe sitemizin genel amacıda bu değilmi zaten:) sevgi saygı çerçevesinde bir grup insan bir sitenin içinde birbirlerine bilmedikleri konularda destek olmaları daha ne olsun:) şimdi sitemiz hakkında yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyoruz...Ben site hakkında bir beyanat bildirmicem zaten sitenin temellerini ben attım kendi zevkime göre bişe yaptım sizde bunun üstüne bir kaç benim atladığım ve buda olsa daha iyi olur dediğiniz bir yenilik istiyoruz gibisinden katkılarınız olabilir diye düşündüm...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2007 Bulunduğu Yer: Antalya Yaş: 21 Mesajlar: 305
Teşekkür Et: 15
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Hakkında Görüşleriniz PhotoshopUzmanı Hakkında Görüşleriniz : Ne diyebilirm ki oturup uzun uzun yazsam herhalde sayfalara sığmaz :) Benim için çok önemli bir site. Kendi sitelerimle eşit hatta daha önde. Bu site bizim sitemiz.
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 176
Thanked 2.166 Times in 945 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Hakkında Görüşleriniz yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar Tuhanın dediği gibi bu site hepimizin sitesi ben 2008 martta sanırım asker olucam ve aranızdan uzunca bir süre ayrılcam ama artık gözüm arkada değil bu sitenin bir sürü sahibi var:)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.026
Teşekkür Et: 873
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Hakkında Görüşleriniz Bu site benim için çok önemli Çünkük ben photoshopu çok az biliyordum yani size şöyle açıklıyayım; ![]() Bu kadar :D şimdi ise bu site sayesinde yavaş yavaş öğreniyorum bu site benim için çok önemli anlicağınız Teşekkür ederim PU ailesi... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: ordu Yaş: 23 Mesajlar: 89
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Hakkında Görüşleriniz Ne diyebilirm ki oturup uzun uzun yazsam herhalde sayfalara sığmaz :) Benim için çok önemli bir site. Kendi sitelerimle eşit hatta daha önde. Bu site bizim sitemiz... :) |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |