| Forum Hakkında Forum Hakkında Önerilerinizi Yazacağınız Bölümdür. |
![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.251
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.783 Times in 831 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugünden itibaren sanırım asker olduğum kanıtlandı askere giderken hiç üzülmüyorum çünkü herkesin desteğinin arkamda olduğunu biliyorum neyse sanırım bir müddet daha burdayım ve yakın zamanda askerde olacağımdan aranızda olamayacağım ara sıra hafta sonları çarşı izinlerinde aranızda olacağım bu zaman zarfında size dersler konusunda sanırım pek yardımcı olamayacağım benim yerime Tuhan ve Scheenflocke arkadaşımız ve diğer şuan hatırlamadığım arkadaşlarım biliyorum size yardımcı olacaktır site hakkında bir sorununuz olacak olursa fazo1903@gmail.com adresinden yardım isteyebilirsiniz. (ama sadece site aksaklıkları hakkkında dersler ve photoshop hakkında olmassa sevinirim) Şimdi diceksiniz bu satırları neden aşağıya çektin bilmem içimden geldi bütün photoshop kullanıcılarını tanımadıklarımı herkesten ayrılacağımdan sanırım biraz üzüntülüyüm bir yandanda vatani borcumu ödeyeceğimden sevinçliyim hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın yakın zamanda görüşmek dileği ile hepinizi allaha emanet ediyorum...içinizden gelen yazıları bu başlık altında devam ettirirseniz sanırım onları okuyacak zamanım olacak okuduğumda desteğinizin arkamda olduğunu bilmek bana güç verecek yazmayan arkadaşlarada darılmıcam canları sağolsun nediyelim...Asker Gider Photoshop Ahalisi Bekler ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| αиgєℓ σƒ αρσ¢αℓуρѕє ![]() | Ce: Hakan'a Kışla Yolu Göründü Gözün arkada kalmasın ... her zaman yanındayız unutma bizi habersiz bırakma sayılı zaman çabuk gecer üzülme sakın. Allah'a emanetsin canım vatam borcunu öde de dön aramıza beklicez biz seni...inşallah bursada yada yakınlarında bi yerde olursunda ziyaretinede geliriz:)
__________________ Bitirin bu dertli geceyi Bırakın acım bana kalsın... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Vip Üye ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 35
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Hakan'a Kışla Yolu Göründü Gözün arkada kalmasın HAKAN, insallah alnının akıyla vatani görevini tamamlayıp gelirsin. Sen git gel de sıra bizde :) |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.251
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Hakan'a Kışla Yolu Göründü Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Vip Üye ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 35
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Hakan'a Kışla Yolu Göründü Alıntı:
Buluşma falan yapcakmıyız yıne yaw, Fidato giderken yaptık sen giderken de yapalım .. ![]() Bu arada nerede yapacağın belli mi ne zaman belli olcak ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Hakan'a Kışla Yolu Göründü Alıntı:
yerim belli olmadı daha buluşma hakkında bir hareket yok bunu banamı sölüyosunuz asker olan benim ayarlayın bişeler artık:)
__________________ | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| αиgєℓ σƒ αρσ¢αℓуρѕє ![]() | Ce: Hakan'a Kışla Yolu Göründü Alıntı:
![]()
__________________ Bitirin bu dertli geceyi Bırakın acım bana kalsın... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| αиgєℓ σƒ αρσ¢αℓуρѕє ![]() | Cadisey'den Allahım ne beter işmiş bu; bir yanda ülken, milliyetçi duygular (?) vs., bir yanda hayatının anlamı, kaçtığın, sığındığın adam. Onsuz geçecek aylar...Bu ayların onda yaratacağı bünyevi değişiklik ihtimalleri, vatan, millet, sakarya...”Beni de alın askereeeeeeeeeee!!!” nidaları... “ Ay ne zaman profesyonelleşecek bu ordu?!” çemkirmeleri, “ Ne katıyor ayol askerlik, bizim haytalara?!” sorgulamaları... ” Valla burda kalsaydı, vatana (yani bana) daha hayırlı olurdu!” düşünceleri... Kendi bencilliğimi bir yana bırakırsak, giden açısında da çok lezzetli bir durum değil tabii. İşini bırak, onca çaba harcadığın ilişkinin en güzel günlerinde, sadece erkeklerin olduğu bir koğuşa gir, kadın nehalat eder onu düşün, burası neden böyle kokuyor diye daral, dönünce ne olacak, herşey aynı mı, bu telefon kuyruğu ne zaman bitecek, yeşil de pek rahatlatan bir renk değilmiş özünde, gibi kafandan geçen bilimum sıkıntılarla baş et... CaDiSeY
__________________ Bitirin bu dertli geceyi Bırakın acım bana kalsın... |
| | |
| | #10 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Hakan'a Kışla Yolu Göründü güzel yazı herşey güzel dostlar güzel arkamdakiler güzel geriye kalan gidip dönmek üzülmeyin döner bu deli:)
__________________ |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/forum-hakkinda/1540-hakana-kisla-yolu-gorundu.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Ajanda tasarm dersi | This thread | Refback | 05-21-2008 16:42 | |
| PhotoshopUzmani Forumları - vBulletin | This thread | Refback | 10-20-2007 22:09 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |