| Duyuru |
| Forum Hakkında Forum Hakkında Önerilerinizi Yazacağınız Bölümdür. |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #33 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: ege Yaş: 17 Mesajlar: 55
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Hakan'a Kışla Yolu Göründü hayırlı teskereler
__________________ İmza Kurallarını Okuyunuz Gereğinden büyük resim kullanımı!.. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 532
Teşekkür Et: 229
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Hakan'a Kışla Yolu Göründü Aranıza yeni katıldım,hakan arkadaşımızı da pek tanımıyorum ama askere giden her insanın en çok ihtiyaç duyduğu şey samimiyet ve destektir..Bu yüzden bende birşeyler yazmak demek istedim... Umarım seni sevenlere bir an önce kavuşursun...Ömür boyu (abartarak :) anlatacak güzel hikayelerin olur...Hayırlı teskereler... :)
__________________ |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 214
Teşekkür Et: 227
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Hakan'a Kışla Yolu Göründü Yolun Açık Olsun Üstadım.... Hayırlısıyla Bitirip Geri Dönersin İnş...
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/forum-hakkinda/1540-hakana-kisla-yolu-gorundu.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Ajanda tasarm dersi | This thread | Refback | 05-21-2008 16:42 | |
| PhotoshopUzmani Forumları - vBulletin | This thread | Refback | 10-20-2007 22:09 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |