iconBütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:44 . | Foruma Hoşgeldiniz, bilgi alışverişinde bulunabilmeniz ve üyelik gerektiren bölümleri okuyabilmeniz için öncelikle kayıt olmalısınız

» PhotoshopUzmani Forumları » PhotoshopUzmanı Forumu Hakkında » Forum Hakkında » Hakan'a Kışla Yolu Göründü

Duyuru

Forum Hakkında Forum Hakkında Önerilerinizi Yazacağınız Bölümdür.

LinkBack (2) Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 10-30-2007, 17:41   #21 (permalink)
nohcix
Yeni Üye

Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 nohcix will become famous soon enoughnohcix will become famous soon enough
Ce: Hakan'a Kışla Yolu Göründü

Yaş 25.Üniversite öğrencisiydim taki son verilen şehitlerimize kadar.Şehitlerimizin haberi duyulduğu anda üniversiteme verdiğim dilekçe ile eğitimimi çok sevdiğimi mühendisliğimi durdurmuş bulunmaktayım.Vatan sevgisi mühendislikten daha önemli.Bunları neden buraya yazdım bilmiyorum.İçimden geldi.Site yöneticisi HAKAN arkadaşımız seni tanımıyorum fakat bir bakmışssın aynı bölükte yer alırız.:D:D Şaka bir tarafa herşeyin hayırlısı.

Bilgisayar mühendisliği 2.ci sınıf öğrencisiydim.Önceden bilgisayar programcılığını bitirdim.DGS ile mühendisliği kazandım.Tasarıma çok hevesliyim MYO'da okurken o kadar profesyonelce bilgiler vermemişlerdi.Fakültede ise MYO'dakinin zerre kadarını daha görmedim.Genelde yazılım üzerine.Forum'unuza üye oldum,yapılmış örneklere baktım.GErçekten kaliteli profesyonelce yapılmış örnekler var.İnşaAllaha asker dönüşü sitenizde online sürem yükselir ve sonuçta meyvelerini alırım tabi sizlerin yardımı ile... Benim design hakkında bilgim amatörce fakat iş yazılıma gelince:D:D:D ... C,C++,Data structure using C++ alanlarında kendimi çok iyi geliştirdim.... Şimdi buna da niye yazdın diyeceksiniz.Bu da içimden geldi.:D:D Başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın...

HAkan kardeş sana da bana da hayırlı teskereler.KAsım da askerim.İnşallah ilk grup çıkar.Biliyorsun 2 grupta dağıtacaklar.Ayın 10'unu iple çekiyorum bakalım neresi gelecek.

Herşey Vatan İçin.

Allah'a emanet olun...
nohcix is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Sponsored Links
Eski 10-31-2007, 11:04   #22 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Teşekkür Et: 171
Thanked 2.122 Times in 935 Posts
Resimler: 38
Tecrübe Puanı: 10 HAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant future
HAKAN - MSN üzerinden Mesaj gönder

Alıntı:
nohcix´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaş 25.Üniversite öğrencisiydim taki son verilen şehitlerimize kadar.Şehitlerimizin haberi duyulduğu anda üniversiteme verdiğim dilekçe ile eğitimimi çok sevdiğimi mühendisliğimi durdurmuş bulunmaktayım.Vatan sevgisi mühendislikten daha önemli.Bunları neden buraya yazdım bilmiyorum.İçimden geldi.Site yöneticisi HAKAN arkadaşımız seni tanımıyorum fakat bir bakmışssın aynı bölükte yer alırız.:D:D Şaka bir tarafa herşeyin hayırlısı.

Bilgisayar mühendisliği 2.ci sınıf öğrencisiydim.Önceden bilgisayar programcılığını bitirdim.DGS ile mühendisliği kazandım.Tasarıma çok hevesliyim MYO'da okurken o kadar profesyonelce bilgiler vermemişlerdi.Fakültede ise MYO'dakinin zerre kadarını daha görmedim.Genelde yazılım üzerine.Forum'unuza üye oldum,yapılmış örneklere baktım.GErçekten kaliteli profesyonelce yapılmış örnekler var.İnşaAllaha asker dönüşü sitenizde online sürem yükselir ve sonuçta meyvelerini alırım tabi sizlerin yardımı ile... Benim design hakkında bilgim amatörce fakat iş yazılıma gelince:D:D:D ... C,C++,Data structure using C++ alanlarında kendimi çok iyi geliştirdim.... Şimdi buna da niye yazdın diyeceksiniz.Bu da içimden geldi.:D:D Başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın...

HAkan kardeş sana da bana da hayırlı teskereler.KAsım da askerim.İnşallah ilk grup çıkar.Biliyorsun 2 grupta dağıtacaklar.Ayın 10'unu iple çekiyorum bakalım neresi gelecek.

Herşey Vatan İçin.

Allah'a emanet olun...

sanada iyi teskereler kardeş öğrenme konusunda burda çok şey öğretiriz sana inşallah asker dönüşü senin uzmanlık alanın ilede ilgili bir bölüm açarsın bizde bilmediklerimizi öğreniriz inşallah:)

ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!..
HAKAN is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 11-09-2007, 17:55   #23 (permalink)
NeaturaLizeR
İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :)

NeaturaLizeR - ait Avatar

Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 NeaturaLizeR will become famous soon enoughNeaturaLizeR will become famous soon enough

Aaa Hakan Abi Askeremi Gidiorsun HayırLı TeskereLer Abi Merak Etme Forum'a Herkes Sahip Çıkar Senin Gözün Arkada KaLmasın Site Hakkında Bi ProbLem OLursa Yazın FeLan Demişsin Abi Burda Ben Ne Güne Duruom Ben Yardım Ederim Vb. Ustası Var yaw :D Kendi Siteme Koymadığım Photoshop VideoLarımı Buraya EkLeyecem Tekrar HayırLı TeskereLer

NeaturaLizeR is offline  
Eski 11-09-2007, 19:52   #24 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 10 HAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant future

Alıntı:
NeaturaLizeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aaa Hakan Abi Askeremi Gidiorsun HayırLı TeskereLer Abi Merak Etme Forum'a Herkes Sahip Çıkar Senin Gözün Arkada KaLmasın Site Hakkında Bi ProbLem OLursa Yazın FeLan Demişsin Abi Burda Ben Ne Güne Duruom Ben Yardım Ederim Vb. Ustası Var yaw :D Kendi Siteme Koymadığım Photoshop VideoLarımı Buraya EkLeyecem Tekrar HayırLı TeskereLer
eyvallah kardeşim herkesin bu site ile ilgileneceğinden hiç şüphem yok bu site benim değil bu siteye değer veren herkesindir...

HAKAN is offline  
Eski 01-21-2008, 17:23   #25 (permalink)
Sensizim111
Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :)

Sensizim111 - ait Avatar

Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 Sensizim111 will become famous soon enoughSensizim111 will become famous soon enough

Ne güzel ki..vatani borcunu ödemeye gidiyorsun..BEnim şuan abimde asker...ve insan gitmediği halde gururlanıyor.Allah a emanet ol...
Sensizim111 is offline  
Eski 01-21-2008, 19:03   #26 (permalink)
Kültürlü Kedi
Editör

Kültürlü Kedi - ait Avatar

Teşekkür Et: 108
Tecrübe Puanı: 3 Kültürlü Kedi will become famous soon enoughKültürlü Kedi will become famous soon enough
Kültürlü Kedi - MSN üzerinden Mesaj gönder

Haydi hayırlı olsun.
Eski 01-21-2008, 19:35   #27 (permalink)
Hkmt28
Editör

Hkmt28 - ait Avatar

Teşekkür Et: 24
Tecrübe Puanı: 2 Hkmt28 will become famous soon enoughHkmt28 will become famous soon enough
Hkmt28 - MSN üzerinden Mesaj gönder
Wink Ce: Hakan'a Kışla Yolu Göründü

Gözün arkada kalmasın Hakan abi..
Hayırlı TeskereLer
En büyük asker bizim Asker
Hkmt28 is offline  
Eski 01-21-2008, 19:41   #28 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

sağolun iyi niyetli mesajlarınız için arkada kalmaz gözüm zaten

HAKAN is offline  
Eski 01-21-2008, 20:38   #29 (permalink)
Insect Emperor
Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :)

Insect Emperor - ait Avatar

Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 Insect Emperor will become famous soon enoughInsect Emperor will become famous soon enough

Hayırlı olsn . İyi tezkereler hakan abi.

« Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir! »
Insect Emperor is offline  
Eski 01-22-2008, 10:17   #30 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Alıntı:
Insect Emperor´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayırlı olsn . İyi tezkereler hakan abi.
sağol dostum ...

HAKAN is offline  

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/forum-hakkinda/1540-hakana-kisla-yolu-gorundu.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Ajanda tasarm dersi This thread Refback 05-21-2008 16:42
PhotoshopUzmani Forumları - vBulletin This thread Refback 10-20-2007 22:09

Konu Seçenekleri
Modları Göster