| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: bruksel Yaş: 23 Mesajlar: 4
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ![]() bu logoyu nasil yaparim font unu soylerseniz veya link ini yollarsaniz sevinirim resimli anlatim filan varsa çok makbule geçer :D sevaba girersiniz bir yardim :D yardim edecek bir ALLAH'in Kulu yokmu ?? nerde photoshop uzmanlari yasa kardes Gözüme Girdin Senden ala professionel mi var :D bu arada fontu bulamadim biliorsan linkini atarmisin ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa City'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.504
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Professioneller Yardim Ediniz ?? !! "Nereden" Zaten bir yazı fontu kendi başına :) Soru işaretleri kolay büyük ihtimal yazıya layer sitillerinden web styles efekti vermiş ve bu hale gelmiş Yani Fontu bul - yazıyı yaz - yazı layerinin üstüne sağ tıkla - blending optios'dan en üsteki styles a tıkla- ordan web styles ı seç - ondan sonra stroke değerini 3 ver bukadar :) Bu Arada Profesyonal değilim
Konu Young Thug tarafından (04-01-2008 Saat 15:23 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |