| Duyuru |
| Font Çeşitli yazı fontlarının paylaşılacağı alan |
![]() |
| | LinkBack (6) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.809 Times in 840 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgililer Günü Fontları
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: brs Yaş: 24 Mesajlar: 12
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Sevgililer Günü Fontları teşekkürler hakan üstadım hazır 14 şubatta yaklaşıyorken ii oldu bu ![]() Edit: Yalnız bir türlü rardan çıkaramadım.Sorun bendemı dosyadamı.. Konu ByirsA tarafından (01-31-2008 Saat 12:12 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Sevgililer Günü Fontları rar şifresini yazarsan çıkar dostum...
| | |
| | #7 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: misin ? yemezmisin ? Yaş: 18 Mesajlar: 275
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Sevgililer Günü Fontları Evet Bendede aynı soru cıkardım partdan FONTS diye klasör var tıklayınca girmiyo erişim engellendi diyor.. Tekrar upload edebilir misin HAKAN abi ?
__________________ ![]() ![]() ![]() « Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir! » |
| | |
| | #8 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Sevgililer Günü Fontları Sanırım yüklerken sorun olmuş tekrar yükledim ve kontrol ettim çalışıyor şimdi... http://rapidshare.com/files/88764229/Font_love.rar.html Rar Şifresi:www.photoshopuzmani.com
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/font/3164-sevgililer-gunu-fontlari.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Ten rengi değişimi | This thread | Refback | 02-08-2008 15:00 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Duvara Yazı Oturtma | This thread | Refback | 02-03-2008 12:09 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Youtube Logo Yapımı | This thread | Refback | 02-03-2008 11:43 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Yumuşak Menü Yapımı | This thread | Refback | 02-03-2008 11:10 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Çatlak Yüz Efekti | This thread | Refback | 02-03-2008 04:32 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Efektler (Effects) | This thread | Refback | 02-03-2008 04:00 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |