| Duyuru |
| Flash Movie programları SWF üretebilen ve edit edebilen programlar öneri, görüş, sorun ve çözümleri |
![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Bu flashı nasıl yapabilirim? raptetek . com veya onehiphop . net Bu sitelerde rap şarkı aldümlerinin tanıtıldıgı bir flash var o flashı nasıl yapabilirim. Konu mahsher tarafından (01-18-2008 Saat 14:43 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Ce: Bu flashı nasıl yapabilirim? Ben önerecegin bir program ismi varmı diye sordum.Ve konuyu actıgım mesajımda link var oraya tıklarsan orda bi flash var rap albümleri tanıtıyo sürekli degişiyor ondan bahseditorum.Onun gibi bir flashı hangi flash programıyla ve nasıl yapacagım hakkında bir bilginiz varsa söletmisiniz? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.805 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Bu flashı nasıl yapabilirim? site açılmıyo flash ise flash ta yapabilirsin...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: misin ? yemezmisin ? Yaş: 18 Mesajlar: 275
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Bu flashı nasıl yapabilirim? Adobe Flash :) Kücük caplıda olsa Flash Effect Maker :) Forumda var ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() « Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir! » |
| | |
| | #7 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Bu flashı nasıl yapabilirim? bence flash çalışması yapılacaksa adobe flash bu işte bir numara photoshop gibi sınırsız ama flex, flash effect maker gibi programlar sınırlıdır yapabildiklerin en iyisini adobe flash onuda öle haa diye öğrenemessin...
| | |
| | #9 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Bu flashı nasıl yapabilirim? bunu aslında flash ta yapmanada gerek yok bunu flash formatında photoshop'tada yapabilirsin bu linkteki dersten verilen kodları template'ine monte edebilirsin...
| | |
| | #10 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Ce: Bu flashı nasıl yapabilirim? bende şuan onu yapmaya çalışıyorum ama olmuyor yani File + Automate + Web Photo Gallery buraya girdim derte gösterile nsayfa acıldı ama browseden hedef resimleri secemiyorum oraya tıklıyorum resimleri göstermiyo sorun ne olabilir acaba? |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/flash-movie-programlari/2879-bu-flashi-nasil-yapabilirim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Dreamweaver - Yatay Çizgi Ekleme | This thread | Refback | 01-18-2008 14:22 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Adobe Logo Yapımı | This thread | Refback | 01-18-2008 04:24 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |