| Duyuru |
| Flash Movie programları SWF üretebilen ve edit edebilen programlar öneri, görüş, sorun ve çözümleri |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #21 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Bu flashı nasıl yapabilirim? Animasyon için ders şu adreste var: Adobe tricks and techniques lesson| Free photoshop tutorial lesson|Make a Animation Flat Panel Effect photoshop| | Adobe free photoshop cs tutorials website
__________________ ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #24 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Ce: Bu flashı nasıl yapabilirim? onuda bi bilene sorup ögrencem araştırırım internetten bile nbirileri vardır.Benim amacım herşeyi kendim tasarlamak başkasına muhtaç olmamak.Ben siteme logo yaptırmak için 10 larca grafikere sordum yaparmısınız diye en az diyen 500 ytl dedi.Bende koydum kafaya her şeyi kendim yapcam.İyicce ögrendigimde isteyen olursa bedavaya yapcam ki piyasa düşsün :) |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Bu flashı nasıl yapabilirim? o piyasada ben ve benim gibi bir çok arkadaş olabilir. web tasarımda ortaokul çağındaki çocuklara kadar düştü. ha yapan yine güzel yapıyor olabilir. ama köküne kadar beceriksiz olan %90, o zamanda biz işimizden oluyoruz...
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/flash-movie-programlari/2879-bu-flashi-nasil-yapabilirim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Dreamweaver - Yatay Çizgi Ekleme | This thread | Refback | 01-18-2008 14:22 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Adobe Logo Yapımı | This thread | Refback | 01-18-2008 04:24 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |