| Duyuru |
| Flash Movie programları SWF üretebilen ve edit edebilen programlar öneri, görüş, sorun ve çözümleri |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #11 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.165 Times in 945 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Bu flashı nasıl yapabilirim? nerde takıldıysan bir print screen at yardımcı olamaya çalışalım...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #12 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Ce: Bu flashı nasıl yapabilirim? Tamam ben sorunu anladım gösterdigim resim dosyasının içinnde 10.000 tane resim oldugu için photoshop tek tek okumaya calıyormuştu :D o yüzden acılmamış.Şimdi denedim oldu.Şimdi ben bu çalışmayı web siteme nasıl koyacagım onu bilmiyorum :S |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Bu flashı nasıl yapabilirim? Biraz fazla ileri seviyeye kaçıyor ama Photoshopta "Web Photo Gallery" haricinde Animasyon ilede yapabilir her görüntüye ayrı link verebilir ve istenen habere yada her ne ise ona geçişte yapabilirsin. Biraz fazla kurcalaman gerekir.
__________________ ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Bu flashı nasıl yapabilirim? başka bir yerden bulursam alıntı yapar yada linki veririm sana. ama hiç tavsiye etmiyorum. o biraz yıl tecrübesi. bu kadar erken ona soyunma bana kalırsa. işin içinden çıkmak inanılmaz güçtür. sana tek gösterimi anlatırım ama 3-5-10 gösterim olacaksa işin içinden çıkamazsın. hazır slaytlar kullanmanı tavsiye ederim. Örnekse: Java Applet.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/flash-movie-programlari/2879-bu-flashi-nasil-yapabilirim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Dreamweaver - Yatay Çizgi Ekleme | This thread | Refback | 01-18-2008 14:22 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Adobe Logo Yapımı | This thread | Refback | 01-18-2008 04:24 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |