| | #1 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.805 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları: > > > > > >Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! > >Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? > >Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! > >Gelin: Sen.. Bana aşıkmısın? > >Damat: Taaaabiki. > >Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? > >Damat: Tabiki hayır. > >Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? > >Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne. > >Gelin: Peki bana bir gün vuracakmısın? > >Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. > >Gelin: Sana güvenebilir miyim? > >Damat: Evet. > >Gelin: AŞKIM. > > > > > >Ve aradan bir sene geçtikten sonra yine aralarında aynı söyleşi döner ancak > ters bir şekilde ( Metni aşağıdan yukarıya okuyun!)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | illegal43 (04-25-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.507
Teşekkür Et: 50
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Evlilik ilk gün ve sonraki günler süper valla ya...Gerçekten çok güzel dostum emeğine sağlık :)
__________________ ![]() |
| | |