| | #1 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.251
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.783 Times in 831 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Savaş başLadıktan sonra adamı askere çağırırLar ve aradan ayLar yıLLar geçer. Savaş bitmiştir ama genç adam haLa dönmemiştir. Artık erkeksizLik canına tak eden kadın bir mektup yazarak ayrıLmaya karar verir. - SevgiLi Markus, sözLerime nasıL başLayacağımı biLemiyorum. Uzun zaman yoLunu gözLedim ama böyLe bir geLeceğimizin oLmadığını düşünüyorum. Hem bu zamana kadar seni tam 4 kez başka biriyLe aLdattım. Sana kaLan hayatında mutLuLukLar diLerim. Lütfen sende oLan resmimi geri gönder Marry... Mektubu aLan adam çıLdırır. Kaybettiği sevgiLiye mi yansın, yediği boynuza mı Hemen gider bütün arkadaşLarından geri vermek üzere kadın fotoğrafLarı topLamaya başLar, kızkardeşLerinin, sevgiLiLerinin resimLerini. Kırk eLLi tane biriktirmiştir ve bunLarı Marry´nin bir resmiyLe birLikte bir zarfa koyar yazmaya başLar, - SevgiLi Marry, ayrıLma kararını saygıyLa karşıLıyorum ve bende aynı fikirdeyim. Bende sana kaLan hayatında mutLuLukLar diLiyorum. Fotoğrafını seçemedim, bende bütün sevgiLiLerimin fotoğrafLarını gönderiyorum Lütfen oradan kendininkini seç ve kaLanları geri gönder Markus!!!...
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |