| | #1 (permalink) |
| αиgєℓ σƒ αρσ¢αℓуρѕє ![]() | Cin-3 Dilek hakkın var delikanlı Şahıs-3 Sarışın istiom Cin-Ben de gelim mi abi Şahıs-Seni dilemedim lan defol E hadi sormıcan mı dilekleri - Ne dileği be... Sen bana soruyon mu sabahtan akşama o daracık lambada nası duruyosun die... Her yanım uyuştu zaten.. - Ama ama dilek dilicektim ben - Bak hala dilek diyo ya... Şimdi bi çarpıcam.. - Tamam abi sonra geliim ben - Cin - efendim abi - abi sen benim yatakta yat bu akşam - abi rahatsızlık vermiyim - yok abi ya ne rahatsızlığı keyfine bak - Cin - Efendim - Şimdi bi rakı olsa ne içilirdi bee - Eee yani - Ne bilim ölesine söledim - Peki abi kaldı iki - Yapma şunu olum yaa o kadar hakkımız hukukumuz var rakıyı da mı dilek sayıcan... çenem tutulaydı da sölemeyeydim - Kaldı bir abi -3 dilek hakkın var -Bana şöyle yakışıklı,karizmatik,romantik, paralı,zeki,anl ayışlı mükemmel bir erkek bulabilir misin -Hadi len öyle birisini bulsam ben evlenirim -Hönk - Cin - efendim - muhasebeyi ara bana bağla -3 dilek hakkın var -3'ününde dilek olması şartmı -nası yani -biri Hale bir de Jale olsa olmazmı -suyunu çıkarmasan olmazmı - Sahip Efendim canım - Sana anne diyebilirmiyim Sen git babana anne de len Ne var len ne ovalayıp duruyon bi saattir - Ama aaaööö ben dilek dilicem de - Bi rahat bırakmadın lan belki bi işimiz var belki duştayım telefondayım tuvaletteyim hayret bişi ya - Özür dilerim abi... dilek de diliyim mi - Çarpıcam şimdi bak ha 3 Dilek hakkın var delikanlı -At Avrat Silah -Diyosun.. -Diyorum
__________________ Bitirin bu dertli geceyi Bırakın acım bana kalsın... |
| | |
| Sponsored Links |
| |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |