| | #1 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: May 2007 Bulunduğu Yer: Antalya Yaş: 21 Mesajlar: 267
Teşekkür Et: 15
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Kurdun Ağzından Kırmızı Başlıklı Kızın Hikayesi >>>>>"Kırmızı Başlıklı Kız" masalını bir de >>>>>>>>kurdun ağzından dinleyelim : >>>>>>>> >>>>>>>>Her gün yaptığım gibi ormanı temizlemeye çıkmıştım. >>>>>>>>Orman benim evim, >>>>>>>>temiz tutmak da benim görevim. Derken bir kız beliriverdi. >>>>>>>>Kırmızı >>>>>>>>başlık ve peleriniyle çok şüpheli bir >>>>>>>>görünümü vardı. Kimin aklına >>>>>>>>gelir bu garip kıyafeti giymek. Bir kurnazlık peşindeydi >>>>>>>>mutlaka. Bir >>>>>>>>süre dikkatle izledim bu garip kızı. Elinde taşıdığı >>>>>>>>üzeri örtülü >>>>>>>>sepette kim bilir ne taşıyordu!.. Yürüyüşü bile normal >>>>>>>>değildi. >>>>>>>>Yanına yaklaşıp ne yaptığını sorunca bana >>>>>>>>büyükannesinin evine >>>>>>>>gittiğini söyledi ama gel de inan. Yine de bıraktım >>>>>>>>peşini kendi >>>>>>>>işime döndüm. Ama aklım o kıza takıldı bir >>>>>>>>kere... Bir gidip bakayım >>>>>>>>doğru mu söyledikleri dedim kendi kendime; gerçekten >>>>>>>>böyle bir >>>>>>>>büyükanne var mı? Siz olsaydınız gerçekliğini >>>>>>>>kontrol etmek istemez >>>>>>>>miydiniz? Orman benim evim. Ben hem ev sahibiyim, hem de >>>>>>>>diğer orman sakinlerine karşı sorumluyum. >>>>>>>>Neyse uzatmayayım... Gittim, baktım ve gerçekten bir >>>>>>>>büyükanne >>>>>>>>buldum. Sorduğumda "evet o küçük kız benim torunum" dedi. >>>>>>>>Ben de >>>>>>>>sorumlu bir kişi olarak; "bu küçük kız yabancılarla >>>>>>>>konuşulmayacağını >>>>>>>>öğrenmemiş daha!..." dedim ve anlattım küçük kızla >>>>>>>>karşılaşmamı... >>>>>>>>Büyükanne de ürperdi ve birlikte küçük kıza bir ders >>>>>>>>vermeye karar >>>>>>>>verdik. O yatağın altına saklandı, ben Onun geceliğini >>>>>>>>giydim, >>>>>>>>başlığını taktım ve yatağına yattım. Küçük >>>>>>>>kız birazdan içeri girdi. >>>>>>>>Seslendi cevap verdim. >>>>>>>>Ne şaşkın bir çocuk!.. Beni büyükannesi >>>>>>>>sanıvermişti. Ben benim >>>>>>>>büyükannemi değil sesinden, kokusundan bile tanırım >>>>>>>>oysa ki. Neyse >>>>>>>>bunlar bir şey sayılmaz, daha neler yaptı bilseniz. >>>>>>>>Kulaklarımın >>>>>>>>niçin büyük olduğunu sordu. Ne ayıp şey hiç >>>>>>>>sorulur mu!... Yine de >>>>>>>>çocukluğuna verip yumuşak bir sesle cevapladım. "Seni iyi >>>>>>>>dinlemek >>>>>>>>için"... Ama bu sefer kalkıp da burnumun niçin büyük >>>>>>>>olduğunu sormaz >>>>>>>>mı!.. Küçük kız hiç mi hiç terbiye almamış. Ben >>>>>>>>zaten burnumu kendime >>>>>>>>kompleks haline getirdim, özgüvenim sallantıda. Ps*kologlar, >>>>>>>>estetikçiler... Dünya para harcıyorum ama nafile. Yine >>>>>>>>aldırmamaya >>>>>>>>çalışırken bu sefer de ağzımın kocaman olduğunu >>>>>>>>yüzüme vurmaz mı! >>>>>>>>Tabi ki kızdım, siz olsanız kızmaz mıydınız? O >>>>>>>>sinirle ayağa fırlayıp >>>>>>>>peşinde koşturmaya başladım. Birden ne olsa >>>>>>>>beğenirsiniz! Bir kocaman >>>>>>>>avcı elinde tüfek kapıdan dalıverdi. Beni "seni hain >>>>>>>>kurt, >>>>>>>>büyükanneyi yedin değil mi?.." diye suçlamaz mı !.. >>>>>>>>Halbuki büyükannenin kılına bile dokunmadım, O da >>>>>>>>saklandığı yerden >>>>>>>>çıkıp beni korumaya çalışmadı. Malum >>>>>>>>yaşlılık,kulakları iyi duymuyor. >>>>>>>>Avcı mahkeme yapmadan infaz kararımı verdi. Tabi ben de >>>>>>>>adalet >>>>>>>>bulamayacağımı, hatta canımı yitireceğimi anlayıp >>>>>>>>pencereden zor >>>>>>>>attım kendimi. Geçirdiğim büyük korkunun >>>>>>>>sarsıntısı yetmiyormuş gibi >>>>>>>>o gün bu gün ormanda bile yüzümü rahat gösteremez >>>>>>>>oldum. Adım haine >>>>>>>>çıktı. Yeter Artık... Ben Suçsuzum... |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.256
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.783 Times in 831 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Kurdun Ağzından Kırmızı Başlıklı Kızın Hikayesi hehehe güzelmiş sağol:)
__________________ |
| | |