| | #1 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: May 2007 Bulunduğu Yer: Antalya Yaş: 21 Mesajlar: 267
Teşekkür Et: 15
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Yaşlı bir teyze yanlışlıkla kelimeleri şaşırır ; --Şöför bey mübarek bi yerde inebilir miyim? --Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni... ------------------------------------------------------------------------- Yaşlı teyzelerden biri ; --Oğlum bu eminönü'nden geçer mi? -- -- Yok teyze biz taksime çıkıyoruz --Hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim. ------------------------------------------------------------------------- Yolcu: --Abi heykel'e çıkıyo mu? Şoför: --Yok abi, yanından geçiyo. ------------------------------------------------------------------------- Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, -- Bir Monte Carlo" dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp,"Abi bu Bakırköye gider" diye cvp verdi işte o an benim ve şoförün bittiği andı . ------------------------------------------------------------------------- Bayanlardan biri yanlışlıkla(müsait dicekken) --Mükemmel bir yerde inebilir miyim? kendisi de dolmuştakilerle güler söylediine Şöför kadını minübüsten indirirken: --Buyrun size layık değil ama! |
| | |
| Sponsored Links |
| |