| | #1 (permalink) |
| αиgєℓ σƒ αρσ¢αℓуρѕє ![]() | Errrrkekkkleeerrrrrrr! Ahan da işte kullanım kılavuzları.... Erkekler, kadın gözüyle pek çok şeye benzetiliyor... İşte, biraz da mizahi dille, erkekler ve benzetildikleri... - Erkeklerle naylon çorap arasındaki benzerlik nedir? İkisi de kadınlara yapışır, sert hareketle karşılaşınca da kaçarlar... ![]() - Erkeğin özel anlardan anladığı nedir? Maç ve reklam aralarında eşiyle, çocuklarıyla konuşmak... ![]() - Erkeğin size ev işlerinde yardım etmekten anladığı nedir? Kirli çamaşırlarını, toplamanızın daha kolay olduğu yerlere atmak... ![]() - Eğer erkek, 'Eşimle hiç uyuşamazdık' diyorsa, gerçek nedir? Eşi onu terk etmiştir... ![]() - Erkekler neden iyi ve kötü günlerinde yanında olacak bir kadın isterler? Hem yanında yatsın hem de temizlik işlerini yapsın diye... ![]() - Koca ile papağanın ortak noktası nedir? İkisinin de söyleyecek yeni bir şeyleri yoktur... ![]() - Erkeklerin yatak toplamasına yardım etmekten anladığı nedir? Yataktan çıkmak. ![]()
__________________ Bitirin bu dertli geceyi Bırakın acım bana kalsın... |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.796 Times in 837 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: erkekler ve benzetildikleri...:) güzelmiş ellerine sağlık:)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |