| Duyuru |
| E-Book Her konudaki e-booklar buraya ingilizce ve türkçe farketmez... |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| αиgєℓ σƒ αρσ¢αℓуρѕє ![]() | Photoshop E-Book Türkçe 142 Sayfa Photoshop’u öğrenmek isteyen fakat elinde bir kaynak olmayanlara ışık tutacak bir e-book.Tamamen Türkçe ve içinde birsürü resimli anlatımlı örnekler mevcut. Genel Bilgiler Görüntü Formatlar¨ Terimler (Piksel, Rezolasyon, Anti-aliasing) nterpolasyon (Resim büyütürken dikkat etmeniz gerekenler) Ppi, Lpi, Dpi (Taramaya balamadan bilmeniz gekenler) Dijital makineyle çektiiniz fotoraflar¨ ofsette kullanmak Clipping Path (Ofsette transparan resimler) Actions Actions Nedir Actions (Download) Filtreler Filtreler Hakk¨nda Artistic Blur Brush Strokes Distort Noise Pixelate Render Sharpen Sketch Stylize Texture Other Photoshop araçlar¨ Arkaplan Temizleme Arkaplan temizlemeleri 1 (Pen Tool) Arkaplan temizlemeleri 2 (Magic Wand) Arkaplan temizlemeleri 3 (Magnetic Lasso) Arkaplan temizlemeleri 4 (Polygonal Lasso) Arkaplan temizlemeleri 5 (Background Eraser Tool) Arkaplan temizlemeleri 6 (Magic Eraser Tool) Arkaplan temizlemeleri 7 (Alfa Kanal¨ - 1) Arkaplan temizlemeleri 8 (Alfa Kanal¨ - 2) Arkaplan temizlemeleri 9 (Extract) Arkaplan temizlemeleri 10 (Layer Blending) Arkaplan temizlemeleri 11 (Blending Options) Arkaplan temizlemeleri 12 (Color Range Püf Noktalar¨ Quick Edit (Resmin sadece bir bölümünü açma) Spot Renkler - Renkayr¨m¨ 1 Spot Renkler - Renkayr¨m¨ 2 Clipping Path (Ofsette transparan resimler) http://rapidshare.com/files/35852865...5__Tr.rar.html
__________________ Bitirin bu dertli geceyi Bırakın acım bana kalsın... |
| | |
| Sponsored Links |
| |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 60 Dan Fazla Photoshop Dersi [Türkçe ve ResimLi AnLatım] | schneeflocke | Photoshop Dersleri | 54 | 08-29-2008 15:41 |
| Photoshop CS2 Türkçe Anlatım Kılavuzu | HAKAN | Kaynaklar | 8 | 05-14-2008 09:54 |
| Adobe Acrobat 8.0'1n Türkçe Sürümü Hazır | HAKAN | Teknoloji Dünyası | 3 | 02-15-2008 19:59 |
| Türkçe Font Arşivi | HAKAN | Font | 2 | 01-17-2008 12:00 |
| A-Z'ye Font Arşivi (Türkçe) - (FTP) | HAKAN | Font | 1 | 12-30-2007 15:40 |