| Duyuru |
| Dreamweaver Dreamweaver hakkında sormak isteklerinizi paylaşabileceğiniz bölümdür. |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #12 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Kendi çapımda Yaptıgım Bİr sayfa O dumanlar ps demi yapıldı?Çok şaşırdım... Bu kadar geniş kapsamlı olduğunu bilmiyordum ben sadece basit animasyonlar yapılır diye biliyordum..Ama dumanlar gerçekten çok gerçekçi olmuş..Eline sağlık tekrar...
__________________ |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: asfasdas Yaş: 23 Mesajlar: 3
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Kendi çapımda Yaptıgım Bİr sayfa sanırım yeni yeni başlıyosun bu işe sitenin artıları : renk uyumu güzel, görüntüler güzel, haritada bölegelere ayrılması link verilmesi güzel olmuş , özellikle o pişen yemek en güzel yeri olmuş eksileri : arkaplanın devamlı aynı resimle takip ediyor ve biraz kötü bi görüntü vermiş, logon ( yazın ) sitenin renkleriyle uyumlu değil ve yansıması kayboluyor, herhangi bir linke tıklandığında sol ve üst menüler kayboluyor dolayısıyla ziyaretcilerde kaybolur :) ve yemekleri tarif ederkenmi yazarken mi işe herneyse yazılar hep sola yatık buda görüntüyü kötülerştiriyor |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/dreamweaver/4958-kendi-capimda-yaptigim-bir-sayfa.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-16-2008 18:29 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |