| Dreamweaver Dreamweaver hakkında sormak isteklerinizi paylaşabileceğiniz bölümdür. |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Elaziz Yaş: 18 Mesajlar: 4
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Meraba arkadaşlar; sitenize yeni üye oldum ve site içeriğinizi çok beyendim, umarım internet ortamında kalıcı olursunuz benim sitem gibi dağılmazsınız; ![]() Neyse sorum şu arkadaşlar dreamweaver veya frontpage gibi bi programda bi resim üzerine üye login eklemek istiyorum örnek olarak bi resim koydum ![]() Sorularım bunlar, bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Hedara üye login entegresi Bu aslında resim üstüne giriş yapmak olmuyor. TextField dediğimiz şifre ve kullanıcı adı girilen o kutulara still yada kısaca css giriliyor ve resminizin haline getiriliyor. Çok zor değil aslında. Bunun için biraz css bilmek yeterli. Css öğrenmek ve geniş örnek arşivindne yararlanmak için tavsiyem Dynamic Drive Sitesidir. Birde CSS Tutorial var. Bu ikisi elbet işini görür. Olay css de bitiyor. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Elaziz Yaş: 18 Mesajlar: 4
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Hedara üye login entegresi Verdiğiniz bilgi için teşekkürler; ancak benim söylemek istediğim, bunun dw gibi bi programla hazırlanıp hazırlanamayacağıydı, acaba böyle bi imkan var mı varsa bu olayı anlatan bi ders linki verebilirseniz sevinirim. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Hedara üye login entegresi DW sadece html editörüdür. Bu sebeple hazır menüden vs bunu yapma imkanı sanıyorum ki yok. CSS editörü indirebilirsiniz Download XML Editor for Windows, Mac OS X, Linux and Eclipse bu linkten fakat dw den pekte farkı yoktur. DW de de css yazarken kısayollar gözükür ama menü yoktur. İyisimi siz bir örnek bulup kurcalayın. Şuan elimde böyle bir örnek var aslında phpBB içine gömülü. Akşam ayıklayıp gönderirim. Umarım ayın şeyden bahsediyoruzdur. |
| | |
| | #5 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Hedara üye login entegresi ilgilendiğiniz için teşekkürler; aynı şeyden bahsediyoruz, ancak ben tam anlatamadım, sitenizin ismini verir misiniz bi sakıncası yoksa. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Hedara üye login entegresi Bana bir özel mesaj atarsanız sevinirim akşam geri geldiğimde hatırlamış olurum. Bahsettiğim phpbb entegresi şuan çalışır durumda değil o yüzden size örnek sunamayacağım. Umarım akşam anlaşır ve sorunu halledebiliriz ![]() İyi çalışmalar. |
| | |