| Duyuru |
| Dreamweaver Dreamweaver hakkında sormak isteklerinizi paylaşabileceğiniz bölümdür. |

![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #11 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 13 Mesajlar: 209
Teşekkür Et: 193
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Web tasarımı yapmak isteyenler için bikaç tavsiye Ellerine Sağlık Güzel Bilgiler...:) |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #12 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Türk Bayrağının Dalgalandığı Her Yer... Yaş: 20 Mesajlar: 218
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Web tasarımı yapmak isteyenler için bikaç tavsiye tşkler
__________________ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Yaş: 23 Mesajlar: 16
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Web tasarımı yapmak isteyenler için bikaç tavsiye Bizi düşünüp bu çok önemli bilgileri paylaşmışsınız çok çok teşekürler.E bizde zahmet olmazsa okuyalım değilmi ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Yaş: 27 Mesajlar: 89
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Web tasarımı yapmak isteyenler için bikaç tavsiye valla gazetede ilanlar görüyorum iş ararken falan 30 YTL ye yapıyorlar bu işi...zaten böyle adamların yüzünden bütün işler ayağa düşüyor dreamweaver nereden edinebilirim satılıyo mudur ucuza falan?ben pc deki programların hiçbirini kendim yüklemedim de arkadaşlar gelip kurdular bu photoshop u falan![]() |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/dreamweaver/3005-web-tasarimi-yapmak-isteyenler-icin-bikac-tavsiye.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Kolayca Renk Deitirme | This thread | Refback | 04-26-2008 22:34 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Warped Logo Yapm | This thread | Refback | 04-26-2008 21:09 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Dreamweaver - Video Eklemek | This thread | Refback | 01-31-2008 15:20 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |