| Duyuru |
| Dreamweaver Dreamweaver hakkında sormak isteklerinizi paylaşabileceğiniz bölümdür. |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 201
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Dreamweaverda pop-up menü yapmak.. Öncelikle bilmenizi isterim anlatımı oldukça yüzeysel yaptım.. Bazı yerlerde detaylı bilgi verilebilir olmasına rağmen kısaca geçtim.. Burda hazırladığımız Menü: Fare üzerine geldiğinde açılıyor Fare çekilince gidiyor.. Bu menüyü bi çok yolla yapbilirsiniz. Ama ben sadece bir örnek gösterdim bikere yapabilirseniz devamını getirip özelleştirebilirsiniz. oldukça basittr. Herhangi bi sıkıntı yaşanırsa burdan yardımcı olurum 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 sonhali.. ![]() Umarım anlatabilmişimdir. Aslında böyle paylaşımlar yapmam. :) ama burda herkes çok hızlı bi şekilde birbirine yardımcı oluyor. Çok hoşuma gitti bnm de bi payım bulunsun istedim. Kolay gelsin..
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.165 Times in 945 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Dreamweaverda pop-up menü yapmak.. çok iyi bir anlatım dostum eline sağlık...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: ankara Mesajlar: 1
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaverda pop-up menü yapmak.. ya dostum çok iyide şu şeyi anlamadım tuş bende aktif olmuyo hani bi dizine kaydetmelisiniz diyyosunuz ya açıklarsan çok sevinirim |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2007 Bulunduğu Yer: Antalya Yaş: 21 Mesajlar: 305
Teşekkür Et: 15
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Ce: Dreamweaverda pop-up menü yapmak.. Ellerine sağlık. Ders İçin Teşekkürler :)
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaverda pop-up menü yapmak.. çok iyi bir anlatım oxijen_01 bu senin işine yarayabilir =)
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 239
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaverda pop-up menü yapmak.. çok teşekkürler valla güzel anlattın...
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/dreamweaver/2983-dreamweaverda-pop-up-menu-yapmak.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 04-05-2008 14:32 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Photoshop 9.0 CS2 Videolu Ders Anlatımı | This thread | Refback | 01-22-2008 18:31 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |