| Duyuru |
| Dreamweaver Dreamweaver hakkında sormak isteklerinizi paylaşabileceğiniz bölümdür. |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #12 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: izmir Yaş: 26 Mesajlar: 5
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaverda pop-up menü yapmak.. slm ck guzel anlatmıssın tesekkurler fakat bende bi sorun var show pop-up aktif diiil :( ve senin gibi + ya tıkladıgımda "desprecated" butonun altında cıkıorr bununla bi ilisi olabilirmi? |
| | |
| | #14 (permalink) | ||
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 208
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaverda pop-up menü yapmak.. Alıntı:
Alıntı:
Öncelikle Show-pop up aktif değilse bunun için extensişon gerekebilir. bununla iligi biraz araştırıp yeni bir konuyla extension gerekiyo bunu ekleyerek yardımcı olabilirm. Ama cs3 nasıldır bilmiyorum açıkcası kullanmadımda menülerin yerleri farklı olabilir :( Üzgünüm o konuda yardımcı olamam.
__________________ | ||
| | |
| | #15 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaverda pop-up menü yapmak.. Show Pop-up seçeneğinin aktif olmamasının sebebi şudur... Örnek oalrak alttaki resimde "Markalar" buttonuna pop-up özelliği ekleyecekseniz bunu seçmeniz gerekiyor. Yani ilk önce pop-up özelliği vereceğiniz linki, menüyü, veya görseli seçin daha sonra bunu deneyin. show pop-up aktif oalcaktır. ![]() Kolay gelsin...
__________________ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: izmir Yaş: 26 Mesajlar: 5
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaverda pop-up menü yapmak.. tesekkur ederim ama tabikide ole denedim onunla ilgili deil sanırım baska bi sorun var mac deki programla ilgili olabiilirr belki baska eklenti falan eklemem gerekio bilmiorum |
| | |
| | #17 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaverda pop-up menü yapmak.. bunun için eklenti eklemene gerek yok ! Dreamweaver hangi versiyonu kullanıyorsun? veya birşeyleri eksik yapmışsındır kontrol etmeni tavsiye ederim.
__________________ Konu cakarcy tarafından (07-25-2008 Saat 17:48 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: kocaeli Mesajlar: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaverda pop-up menü yapmak.. sitemde açılır menu oluşturuyorum gayette güzel çalışıyor fakat linkler arasında çok fazla boşluk oluyor. menuleri horizontal olarak oluşturuyorum vede position kısmında 2. seçeneği seçiyorum. fakat likler arasında çok fazla boşluk oluyor.bu sorun neden kaynaklanıyor acaba. yardımcı olursanız çok sevinirim |
| | |
| | #19 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaverda pop-up menü yapmak.. birçok sebepten kaynaklanıyor olabilir arkadaşım.. menünün bir görüntüsünü eklermisin? (şu anki halini!)
__________________ |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/dreamweaver/2983-dreamweaverda-pop-up-menu-yapmak.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 04-05-2008 15:32 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Photoshop 9.0 CS2 Videolu Ders Anlatımı | This thread | Refback | 01-22-2008 19:31 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |