| Duyuru |
| Dreamweaver Dreamweaver hakkında sormak isteklerinizi paylaşabileceğiniz bölümdür. |
![]() |
| | LinkBack (5) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.809 Times in 840 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adobe Dreamweaver CS3 Türkçe çıktı Adobe international dil paketi içinde Türkçeyede yer verdi.Artık Dreamweaver'ı kendi dilimizde kullanabilecegiz.Adobe Dreamweaver CS3 artık Full Türkçe. ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | illegal43 (03-21-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: - Mesajlar: 8
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ce: Adobe Dreamweaver CS3 Türkçe çıktı harika bişey bu ya..bu program hakkında biraz ayrıntıya girebilecek arkadaş var mı? bu prog ile neler yapılabileceği hakkında... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Adobe Dreamweaver CS3 Türkçe çıktı bu program ile photoshopta çizdiğin template'i web destekli kayı ettiğinde ordan aldığın kodu bu programa attığın zaman template üzerinde kodlama ve değişken renkli butonlarını yani rewoller buton diyoruz biz ona yapabilirsin ve sayamadığım bir çok şey kodlamayı öğrenebileceğin en iyi program...
| | |
| | #4 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: May 2007 Bulunduğu Yer: Antalya Yaş: 21 Mesajlar: 267
Teşekkür Et: 15
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Ce: Adobe Dreamweaver CS3 Türkçe çıktı Kodlamayı öğrenebileceğin en iyi program... Evet Hakan haklı kodlamayı öğreneceğin en iyi programdır Dreamweaver ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Adobe Dreamweaver CS3 Türkçe çıktı program ücretlidir linki verilmesi yasaktır bu sadece bilgilendirme amaçlı buraya konulmuştur.
| | |
| | #7 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: bursa Yaş: 16 Mesajlar: 57
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Adobe Dreamweaver CS3 Türkçe çıktı bende bu program var ama nerden Türkçe yapacağımı bulamadım.Beni bir bilgilendirirseniz sevineceğim |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: Karadeniz Yaş: 27 Mesajlar: 2
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Adobe Dreamweaver CS3 flash sorunu (Adobe Dreamweaver CS3 ) Dreamweaver'de yaptığımız web sayfasındaki flashlar ftp'ye atıldığında görülmüyor. (Dreamweaver 8'de çalışırken böyle bir sorun yoktu. Dreamweaver CS3'te sayfayı yaptıktan sonra önizleme yaptığımda sorun yok. ftp'ye atınca internette görünmüyor.) Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Yaş: 15 Mesajlar: 1.751
Teşekkür Et: 750
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Adobe Dreamweaver CS3 Türkçe çıktı ya çok harika da ben bunu yükledim yabancısını ama 512 mb ram istiyordu kaldırmadı hata verip kapandı :( |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/dreamweaver/2196-adobe-dreamweaver-cs3-turkce-cikti.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Photoshop CS4 11.0 (BETA) | This thread | Refback | 03-16-2008 22:29 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 03-16-2008 21:57 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Adobe Center | This thread | Refback | 12-23-2007 19:45 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Canlı resim efekti | This thread | Refback | 12-23-2007 15:13 | |
| PhotoshopUzmani Forumları - vBulletin | This thread | Refback | 12-17-2007 21:45 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |