| Duyuru |
| Dreamweaver Dreamweaver hakkında sormak isteklerinizi paylaşabileceğiniz bölümdür. |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| Bu mesaja teşekkür edenler | oxijen_01 (07-01-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Yaş: 23 Mesajlar: 16
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaver Dersleri Dreamweaverde çalışmak cidden çok zevkli ama inceliklerini bilmek gerekiyor.Mesela photoshopta sliceyle parçaladığım header i dw de çağırırken okadar zorlanmıştımki meğer tabloyu resmin satır sonunda tabloyu sıkıştırmam gerekiyormuş yani boşluk kalınCa parçayı yanına atıyor aşağı atmıyor.Okadar uğraşmıştımki ya diyorum neden parça diğerinin altına geçmiyor yani diyeceğim en ufak ayrıntı aslında okadar önemliki şimdi hakan arkadaşımızın bizlerle paylaştığı bu bilgileri alıp çok ince bir çalışmayla bitiricem inş.Bu arada çok yararlı bir site oldunu düşünerek emeği geçen herkese çok teşşekkür ediyorum.Bide anlatmak istedim durumu inş.anlatabilmişimdir KOLAY GELSİN:) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Yaş: 38 Mesajlar: 5
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaver Dersleri merhaba, Ben bu linkleri açtığımda bir sayfa açılıyor fakat konuyu bulamıyor. "Sorry, couldn't find what you're looking for" yazılı bir sayfa çıkıyor. Acaba linkler mi çalışmıyor ? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: 07 Yaş: 20 Mesajlar: 186
Teşekkür Et: 15
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaver Dersleri Portaldaydı bu dersler. Portal sayfası değiştiği için olmuştur. Bu linkle ulaşabilirsin derslere: Link Kolay Gelsin. Edit: Derslerde sorun var __________________________________________ Konu Kirli Kedi tarafından (10-22-2008 Saat 14:05 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: sorun |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/dreamweaver/1543-dreamweaver-dersleri.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-07-2008 17:14 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |