| | #1 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Mesajlar: 486
Teşekkür Et: 49
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Yeni bir sayfa açmak üzere... Selamlar... Bana öyle bir kod lazım ki,yeni(istediğim adrese gidecek) bir sayfa açmak üzere bulunduğu sayfayı kapatsın... Ya da önce açılacak sayfayı açsın,sonra eskisini kapatsın(sayfa kapandıktan sonra script çalışmaya devam eder mi bilmiyorum) Acaba var mıdır,ya da benim için yazabilecek olan. ![]() Şimdiden teşekkürler.
__________________ ![]() Konu iclturkey tarafından (07-05-2008 Saat 13:44 ) de değiştirilmiştir.. |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: \\ Bursa // Yaş: 16 Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 6
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Yeni bir sayfa açmak üzere... <script>location='http://photoshopuzmani.com/'</script> bunu eklersen salisede kapanır photoshopuzmani.com'a yönlenir. umarım işine yarar... |
| |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Mesajlar: 486
Teşekkür Et: 49
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Yeni bir sayfa açmak üzere... Çok teşekkür ederim.Ama ben yanlış söyledim galiba. Pencereyi kapatması gerekiyor. Bu yönlendiriyor dediğin gibi...
__________________ ![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: \\ Bursa // Yaş: 16 Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 6
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Yeni bir sayfa açmak üzere... şimdi anladım bayada araştırdım ama bulamadım popup açan kodlar var ama önceki sayfayı kapatmıyo.. |
| |
| | #6 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 200
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Yeni bir sayfa açmak üzere... Arkadaşım bunun için bir kod var. Örnek olrak bu sayfada bir linke tıklandıgında yeni sayfayı açarak bu sayfayı kapatıyor. fakat bunu bulabilcegini sanmıyorum yazdırman gerekiyor. İstediğin or birşey değil. Sadece linke verilecek özellik js. ile yazılır ve tıklandıktan sonra 2-3 sn sonra kapatır sayfayı .. burdaki ek özelliklik pop-up açmasıdır.
__________________ |
| |
![]() |
| Etiketler |
| açmak, sayfa, yeni, üzere... |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |