| | #1 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 187
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Sitenize Canlı Yayın Yapan Radyo Ekleyin... Girdap FM diye bir radyoymuş arkadaşlar bu kod içerisindeki kaynak adresi değiştirir ve bilinen radyolardan herhangi birini yazarsanız bu kodları o radyoları dinlemek içinde kullanabilirsiniz... 3 farklı stilde kod var.. Dilediğinizi kullanabilirsiniz... ___________________________________________________ ![]() Code: <object classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" id="WindowsMediaPlayer1" width="150" height="86"> <param name="URL" value="http://85.17.19.82:8090/" ref> <param name="rate" value="1"> <param name="balance" value="0"> <param name="currentPosition" value="0"> <param name="defaultFrame" value> <param name="playCount" value="1"> <param name="autoStart" value="-1"> <param name="currentMarker" value="0"> <param name="invokeURLs" value="-1"> <param name="baseURL" value> <param name="volume" value="50"> <param name="mute" value="0"> <param name="uiMode" value="mini"> <param name="stretchToFit" value="0"> <param name="windowlessVideo" value="0"> <param name="enabled" value="-1"> <param name="enableContextMenu" value="-1"> <param name="fullScreen" value="0"> <param name="SAMIStyle" value> <param name="SAMILang" value> <param name="SAMIFilename" value> <param name="captioningID" value> <param name="enableErrorDialogs" value="0"> <param name="_cx" value="6482"> <param name="_cy" value="2275"> </object> ![]() Code: <center> ****** http-equiv="Content-Language" content="tr"> <center><body> <div id="bb_navbar" style="display: block; position: absolute; width: 100%; top: 0; left: 0; z-index: 999999;"> <iframe src="Blogbar=" width="100%" scrolling="no" height="32" frameborder="0" id="iframe" marginheight="0" marginwidth="0" allowtransparency="yes"></iframe> </div> <br/> <br/> <p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0"> <****** src="--=[GirdapFm'i Dinlemektesiniz]=-- " name="aquamp" width="100%" height="38" scrolling=no target="_blank" style="border: 2px outset #0000FF"></******> <style type="text/css"> <!-- #bb_navbar { display:block !important; position:absolute; width: 100%; top: 0; left: 0; z-index:999999; } #bb_navbar #iframe { display: block; } --> </style></BODY> </p> ![]() Alıntı:
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya - Merkez Yaş: 16 Mesajlar: 306
Teşekkür Et: 67
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Sitenize Canlı Yayın Yapan Radyo Ekleyin... cok saol abi eline saglık.. banada bunugibi bişey lazımdı (. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.896 Times in 880 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Sitenize Canlı Yayın Yapan Radyo Ekleyin... benim kendi bloguma bundan yaptım stil seçeneği fazla yok ama ben kendim editledim kendiminkini sitenin rengine göre iyi çalışıyor... örnek: Hakanin Mekani
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Yaş: 15 Mesajlar: 1.807
Teşekkür Et: 774
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Sitenize Canlı Yayın Yapan Radyo Ekleyin... vay eline sağlık çok güzel olacak sitem birde kendi yönetebileceğimiz radyo kodu bulabilsek |
| | |