| | #1 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Mesajlar: 84
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Gurkan Draman Digital Paint Çalışmaları Gurkan Draman Digital Paint Çalışmaları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| The Following 5 Users Say Thank You to gurkandraman For This Useful Post: | -MGEY!K- (04-05-2008), Kültürlü Kedi (03-12-2008), neray (02-28-2008), SoNiC89 (04-08-2008), Tuhan (05-05-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dünya :) Yaş: 25 Mesajlar: 139
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: photoshopta digital paint Yaw sende bukadar yetenek varda ne duruon buralarda :D
__________________ The King Of OcE@nS ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.809 Times in 840 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: photoshopta digital paint eline sağlık gayet gğzel olmuş
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 230
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: photoshopta digital paint Aman Allah'ım... Göremiyorum :P
__________________ ![]() Hayal Gücümü kaybettim. "HÜKÜMSÜZDÜR" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 230
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: photoshopta digital paint gördüm. Helal olsun :)
__________________ ![]() Hayal Gücümü kaybettim. "HÜKÜMSÜZDÜR" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Mesajlar: 84
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: photoshopta digital paint yorumlayan arkadaşlara teşekkür, photoshop,tablet kullanmadan mause ile,15 saat süren bir çalışmam photoshopta digital paint diye bir bölüm açılılabilir bu sitede böyle bir konu yok galiba. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: photoshopta digital paint Alıntı:
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: photoshopta digital paint Digital Paint bölümü açılmıştır çalışmanı oraya taşıyorum...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |