| | #11 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.159 Times in 944 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: photoshopta digital paint eline sağlık kardeş...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #13 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: misin ? yemezmisin ? Yaş: 18 Mesajlar: 275
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: photoshopta digital paint Tamamen sen mi yapıyosun ?? Yapıosan Helal Olsn ? Video cekip Ders Manasında Siteye Upload edermisin peki :) Cok mu sey istemiş olrm ?? :) Paylasım İçin Saol ...
__________________ ![]() ![]() ![]() « Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir! » |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Mesajlar: 97
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: photoshopta digital paint yorumun için teşekkür ediyorum ,iyi resim yapmak tabiki doğuştan gelen bir yetenek ile olur eskiden karakalemle resim yapardık artık herşey digital oldu,photohopla tanışmam 8 yıl oldu,çok çalıştım yani bu işler böyle kolay değil,referans resimler örnek alarak başlayabilirsin mesala ben yukarıdaki resmi referans örnek alarak yaptım,basit anlayacağın bir şekilde tutorial hazırlayabilirim tabiki ama önce senin photoshopta brush,smudge.dodge,burn tool gibi araçlarla çalışman gerek sana youtube sitesinden bir link atıyorum bu işin uzmanı diyebilirim YouTube - LOST - John Locke - Speed Painting by Nico Di Mattia |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: misin ? yemezmisin ? Yaş: 18 Mesajlar: 275
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: photoshopta digital paint Evet O video biliyorum :) Tsk ederim :)
__________________ ![]() ![]() ![]() « Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir! » |
| | |
| | #17 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.159 Times in 944 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: photoshopta digital paint eline sağlık kardeşim iyi çalışmalar...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |