| | #121 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Gurkan Draman Digital Paint Çalışmaları Çok mükemmel çalışmalar olmuş abi eline sağlık ama haliba sonuncu kediye daha çok benziyor ! |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #122 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Gurkan Draman Digital Paint Çalışmaları son çalışma çok iyi olmuş eline sağlık bunları davinart sayfamıza taşırım ben:)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Gurkan Draman Digital Paint Çalışmaları Abi bi ricada bulunacam bunu resimli dersinide verebilrmisin yada şimdilik hangi programları kullanıyorsun hangi sürümleri vb. bilgileri verirmisin benimde yapmam lazım böyle resimler :) |
| | |
| | #125 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Mesajlar: 97
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Gurkan Draman Digital Paint Çalışmaları Alıntı:
kullandığım program hotoshop cs3tablet:wacom kolay gelsin | |
| | |
| | #126 (permalink) |
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Gurkan Draman Digital Paint Çalışmaları hee :( Ben tablet kullanılmadan yapılıyor sanıyordum yani elinizle çiziyorsunuz dimi ? üzüldüm ya peki tablet alacam o zaman fiyatı ne kadar seninkinin abi ? |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Gurkan Draman Digital Paint Çalışmaları Gerçekten hepsi mükemmel.. Karakalem çizmek bence photoshopta birşeyler oluşturmaktan çok daha öte bir sanat. Tüm çalışmaların için tebrik ederim..
__________________ |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |