| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: ad Yaş: 18 Mesajlar: 19
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Rütbe Ders(istek) Arkadaşlar Bunu Yapabilecek varmı okadar konu yazdım hiç kimse bi dersini bile vermedi isyan için değil yardım istiyorum lütfen... ![]() |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.676
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Rütbe Ders(istek) Forumda Web' 2.0 Buton Yapımı Diye Arama yap. Ek Olarak Custom Shape Tool'dan Bu Simgeyi Ekle Oka.
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: ad Yaş: 18 Mesajlar: 19
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Rütbe Ders(istek) tamam yaptım ama o simge yok :S onu verebilirmisin ? Konu Helalim73 tarafından (08-01-2008 Saat 01:16 ) de değiştirilmiştir.. |
| |
| | #6 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.676
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Rütbe Ders(istek) Custom Shape Tool seçili iken sağ tıkla. load-all de çıkar
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| |
![]() |
| Etiketler |
| ders(istek), rütbe |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/6539-rutbe-ders-istek.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 08-01-2008 00:39 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |