| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Acil ders lazım Ya üsdatlar ben 1 senedir kullanıyorum şu ps'yi ama çok bilmedigim yeri var :) ![]() Bu yukardaki resimdeki yeşil bölgedeki gibi resmi nası silinik yapabilirim ?? yani öle yavaş yavaş transparan hala geliyor ya öle yapmak istiyorum
__________________ NOT:İMZA KURALLARI DIŞINDA İMZA KULLANILDIĞINDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR. İMZA KURALLARINI OKUYUNUZ!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Ce: Acil ders lazım bilmiyorum çünkü photoshopu sadece bu siteden ögrendim başka bi kaynagım yok ve burdan ögrenmeye devam ediyorum.biliyorsan sen anlat
__________________ NOT:İMZA KURALLARI DIŞINDA İMZA KULLANILDIĞINDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR. İMZA KURALLARINI OKUYUNUZ!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Acil ders lazım Ben onu büyük Bir silgi ile Yaptım :) Silgi kullanmayı Biliyorsundur Sanırım.?
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Yaş: 20 Mesajlar: 20
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Acil ders lazım hangi alanı öle yapacaksan marquee tool ve ile seç daha gradient aracını seç renginide siyah beyaz yap bi köşeden cek yada young thung arkadasın dedigi gibi yumusak bi silgi ilede yapabilirsin |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| acil, ders, lazım |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/6517-acil-ders-lazim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 08-01-2008 00:39 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |